Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » A randin ti hogy szoktatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A randin ti hogy szoktatok rátérni a szexre?

Figyelt kérdés

Az okés hogy van a randi beszélgetünk stb. És egy randiból, hogyan lesz majd szex, meg csók? Mert én voltam egy randin de olyan tapasztalatlan voltam hogy sajnos egyik se történt meg. Mit kellene csinalnom?

17f

2021. ápr. 19. 19:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%

Én a második randin csókoltam meg az autóban, amikor elbúcsúztunk. Addig már ki lehet tapasztalni, hogy igényli-e a nő. Sőt a második randi is egy biztató jel. Aztán megbeszéltük, hogy mikor találkozunk legközelebb. Akkor már csókkal történt a fogadás is. A következő lépés amikor hozzád vagy hozzájuk bementek. Filmnézés, ölelkezés, simogatás, csókok és aztán már tudni lehet mikor érdemes ágyba menni. Nálam a lágy nyakpuszilgatások jöttek be, utána sokszor szabad lett a pálya a csajoknál.

34/F

2021. ápr. 19. 19:39
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
Hát szerintem először ismerkedni, puhatolózd ki, hogy tetszel-e igazán a lánynak. Beszélgessetek sokat, kacérkodj, aztán kialakul. Csók oké, de az első randis szex offos, ha még ennyire tapasztalatlan vagy, meg úgy amúgy is. A legtöbb lány nem preferálja.
2021. ápr. 19. 19:40
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszi eddig jó válaszok érkeztek, és a csókot hogyan kellene kezdeményezni az első randin?
2021. ápr. 19. 19:54
 4/13 anonim ***** válasza:
79%
Beszélgess vele, simogasd az arcát, és hajolj közelebb, és ha nem hátrál meg, értsd: tetsszik neki, akkor csókold meg. Aztán innentől kialakul.
2021. ápr. 19. 19:59
 5/13 anonim ***** válasza:
86%

Istenem, mennyit vártam hogy a mostani barátom végre megcsókoljon...

Nézz mélyen a szemébe, simítsd meg az arcát, fogd meg az egyik kezeddel a derekát, húzd közelebb és csókold meg. Ennyi

A legtöbb lány arra vár hogy a srác kezdeményezzen. Szedd össze magad

2021. ápr. 19. 20:38
 6/13 anonim ***** válasza:
68%
Az 1es miért lett lepontozva ??😅
2021. ápr. 19. 21:01
 7/13 anonim ***** válasza:
19%
Randin le kell önteni a csajt veres borral, és felajánlod, hogy kimosod a ruháit és amíg megy a mosás addig úgy se lesz rajta ruha , max egy takaró és gyengéden végigsímítod a nyelveddel a vállát , majd a lehullik a takaró és magadhoz szorítod a melleit, hetykén átdobod a vállain a haját, a csajt ,leülteted majd a bugyiját gyengéden letolhatod , a többit max priviben leírom :D
2021. ápr. 19. 22:16
 8/13 anonim ***** válasza:
88%

Ezekre a kérdésekre nincsenek tuti válaszok és pár év múlva erre te is rá fogsz jönni.

Lehet mondani, hogy csináld ezt, csináld azt, de ha ezeket most bemagolod, aztán a lány egészen mást akar, akkor ott állsz majd lefagyva.

Ha te kellesz neki, akkor szinte nem is tudsz hibázni, ha nem érdekled, akkor úgysem lesz semmi sem.

Volt olyan lány, akit évek óta ismertem, kölcsönös volt a vonzalom, de megsértődött, amikor közös szobát foglaltam (2 ágyasat).

Másik lány pedig egy szót sem szólt, amikor a 2. randin egy franciaágyas szobába nyitottunk be.

2021. ápr. 20. 02:37
 9/13 anonim ***** válasza:
61%
Engem mikor a barátom először megcsókolt (2. randi) én előtte sose csókolóztam még és ugyan visszacsókoltam, de annyira kínosnak éreztem, hogy elröhögtem magamat közben. Onnantól kicsit fura lett a szitu, de amugy ez azért is volt, mert szerintem nem volt megfelelő a pillanat meg a szituáció. Aztan mikor ugyanezen a randin 2.jára próbálkozott, előttebókolt meg beszélt az érzéseiről, plusz beesteledett és romantikusabb lett minden. Szóval a lényeg, hogy várd meg a megfelelő alkalmat, és ha nem jön akkor pl bókokkal tedd azzá. A legtöbb lánynak a romantika hozza meg hozzá a hangulatot.
2021. ápr. 20. 10:46
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Látnod kéne mikor van alkalmas pillanat. Ha most itt azt mondjuk hogy randi után hazakíséred és a kapuban csókold meg, te meg robotszerűen a mondatod félbehagyva megcsókolod, mert ezt most kell, rossz lesz az egész.

Kísérd haza, beszélgessetek még, aztán nézz a szájára egy pillanatra. Apróság, de hidd el, feltűnik. Ha őt is látod hogy nézegeti a szádat, akkor egy picit hajolj felé. Csak annyira, hogy ha mégsem akar csókolózni, akkor ne legyen kínos hogy te letámadod, ha meg akar, akkor ő is közelebb fog hajolni.

Szexet meg ne akarj már első randin, ha megcsókolni sem mered a csajt. Komolyan azt várod, hogy majd ő egy az egyben rádmászik és egyből mentek is szobára?

2021. ápr. 20. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!