Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktak lányok nem visszaírni randi után trükközésből vagy kezdjek aggódni?
Figyelt kérdés
2021. márc. 31. 18:38
1/24 anonim válasza:
Sajnos az utóbbi. Ha jól érezte magát és akar folytatást, akkor miért ne válaszolna
2/24 anonim válasza:
Mikor randiztatok, és mikor írtál neki, amire választ vársz?
3/24 anonim válasza:
Van olyan, akinél ez jó jel, és van, akinél nagyon rossz.
Van olyan lány aki azért nem ír vissza, mert bejöttél neki és van olyan aki fordítva.
4/24 A kérdező kommentje:
2.
Tegnap.
Tegnap+ma.
Én megírtam neki,hogy tényleg ha van valami gáz a részemről,akkor szívesen javítok rajta,mert szeretném ha jól meglennénk. Tehát nem vagyok egoista,félreértés ne essék,mert én őszintén szeretném,ha jól mennének a dolgok köztünk.
2021. márc. 31. 20:42
5/24 A kérdező kommentje:
Viszont megvan a száma. Felhívjam?Ha igen,akkor mit mondjak neki?Nagyon szeretem,és nagyon nem akartam,hogy bármi rosszul süljön el. És nyilván meghallgatom nagyon szívesen,illetve meg akarom hallgatni,ha valami nem volt jó,és kijavítanám azokat a dolgokat,amik neki kellemetlenek voltak a részemről,vagy bármi.
2021. márc. 31. 20:46
6/24 anonim válasza:
Ne tedd, ha irtal neki, es o nem nagyon valaszol, akkor ennyi volt
7/24 A kérdező kommentje:
Ebben én nem hiszek. Én csak a jóban hiszek.
2021. márc. 31. 20:50
9/24 anonim válasza:
A fasznak tettel fel a kerdest
10/24 A kérdező kommentje:
Mert pozitív,céltudatos emberek válaszát vártam,akik nem lerombolni akarják a dolgot,hanem a másik(jó) oldalát akarják megvilágítani a dolgoknak. Mármint ezalatt a megoldást értem. Pl hogy ez és ez lehetséges. Nyilván vannak rossz dolgok a földön,de vannak,akik a negatív gondolkodásuk miatt még a lehetségest sem érik el,nemhogy a lehetetlent...
2021. márc. 31. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!