Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki lányként elhívni valakit randira?
Figyelt kérdés
Úgy ha facebookon ismerkedtünk meg, viszont a srác nem igazán tudhatja hogy nézek ki, mert nincs fent rólam kép.2021. márc. 27. 21:21
4/10 anonim válasza:
Ha van összhang és megertitek egymást és így lesztek szerelmesek le van ejtve ki hogy néz ki. Így hajrá szorítok
5/10 anonim válasza:
Nem ciki! Nálunk is én hívtam el a srácot első randira, azóta együtt vagyunk. ;)
De azért fotót előtte mindenképp lásson rólad, ez fontos.
6/10 anonim válasza:
Hat ha elhivod akkor vagy ugyis fog kerni toled kepet vagy belemegy a "vakrandiba"
Azert jo ha latja 1-2 keprol hogy nezel ki, mert kapod a visszajelzest hogy hogy all hozzad. Vakrandinal megvan az esely ra hogy az egesz kinos, vagy szinte elfutnál onnét, de termeszetesen jol is elsuhet a dolog.
7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Eddig valahogy a kinézetünk nem került témába. Van pár közös barátunk, igy megvan a visszaigazolás, hogy valóban mindketten létezünk, tehát ebből a szempontpól nem volt szükség a kinézet ismerésére:))
Elképesztően jól elbeszélgettünk, 17 évesek vagyunk :)
2021. márc. 28. 04:57
8/10 anonim válasza:
Voltam pár vakrandin, elképesztően kínos volt.
9/10 anonim válasza:
És úgy, hogy esetek legnagyobb részében én írok rá? Illetve jól elbeszélgetünk, de néha olyan érzésem van, hogy én viszem előre a beszélgetést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!