Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányként kezdeményezni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányként kezdeményezni?

Figyelt kérdés

Az osztályomban van egy fiú aki nagyon tetszik, és eléggé úgy néz ki hogy én is tetszem neki.

Sokszor szólít meg, piszkálgatja a hajam, sokszor van a közelemben, ilyesmik.

Viszont nem kezdeményez, nem hív el, sőt még rám se írt.

Én külföldön járok suliba, szóval a fiú sem magyar, és elég nagy problémám hogy "szégyellem" hogy nem anyanyelvi szinten beszélem a nyelvet, ezért nem nagyon keresem vele a beszélgetést.

Viszont gondoltam hogy mégkérdezem én hogy szeretne e velem találkozni valamikor.

Mit gondoltok? Merjek kezdeményezni?

(még elég sok van hátra az évből, szóval hogyha visszautasítást kapnék az eléggé kínosan hatná ki magát a jövőben)

2020. nov. 17. 13:40
 1/10 anonim válasza:
100%
Kezdeményezz bátran!
2020. nov. 17. 14:32
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Nem ciki!
2020. nov. 17. 14:32
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha zavarná a beszéded, nem flörtölgetne veled. Nyugodtan próbálkozz :)
2020. nov. 17. 16:24
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan beszélgess vele az adott ország nyelvén, valószínűleg nem fogja zavarni, hogy nem beszéled anyanyelvi szinten. Ha meg mégis zavarja (és mondjuk beszól miatta), akkor tudod, hogy emberileg is olyan...

2020-ban meg már régen nem ciki lányként kezdeményezni.

2020. nov. 17. 16:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Vonzódik veléd, de még bátortalan. Talán fél attól, hogy nem vagytok egy nemzetiségűek, ezért elutasítod (és most idézlek): "(még elég sok van hátra az évből, szóval hogyha visszautasítást kapnék az eléggé kínosan hatná ki magát a jövőben).

Régebben elítélték, ma már általános, ha a lány kezdeményez.

Ffi.

2020. nov. 17. 19:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is kezdeményezz nyugodtan, ha meg beszól a nyelv miatt, legalább tudod milyen is.. Amúgy nálatok nem online tanrend van?
2020. nov. 18. 00:35
 7/10 anonim ***** válasza:
27%
Nálam lehet
2020. nov. 18. 10:51
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2020. nov. 18. 21:45
 9/10 anonim ***** válasza:
28%
Na akkor most nem kezdeményezel nálam?
2020. nov. 18. 21:50
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem próbálod meg, sosem derül ki a mi lenne ha...

Nincs mi lenne ha, mert ha minden ember mindenen hezitálna és soha nem merne lépni, akkor nem menne előre a világ.

Gondolj arra, hogy pillanatok alatt kiderülhet, mi a pálya és azonnal tudod, hogy jó-e az az út, vagy felejtős és más irányba kell, hogy indulj.

A nyelv miatt meg végképp ne aggódj, azt inkább előnynek mondanám mint hátránynak. A szemében tök cuki lehetsz hogy nem pont úgy beszélsz mint az összes többi az osztályban.

tehát hajrá!

2020. nov. 23. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!