Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok!Ha egy kicsit -félénk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok!Ha egy kicsit -félénk zavarban lévő jó kiálasu fiú szólítaná le titeket adnátok neki egy eséjt?

Figyelt kérdés

Szóval adót egy számotokra szimpatikus srác akivel néztetek egymást egy jó ideig

És oda meggy hozzátok határozottan ,őszintén,nyíltan elmondja, hogy ő nem csinál ilyet olyan gyakran de a te kisugárzásod nagyon megtetszett szóval szívesen meg ismernélek

Persze láttátok hogy zavarban van egy kicsit

De hogyan reagálnátok erre?

Ja és nekem a külsomel nincsen semmi gondom csak kicsit -félénk vagyok

2021. márc. 20. 17:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
8%

Lányok!Ha egy kicsit -félénk zavarban lévő jó kiállású fiú szólítaná le titeket adnátok neki egy esélyt?

Figyelt kérdés

Szóval adót egy számotokra szimpatikus srác akivel néztetek egymást egy jó ideig

És oda meggy hozzátok határozottan ,őszintén,nyíltan elmondja, hogy ő nem csinál ilyet olyan gyakran de a te kisugárzásod nagyon megtetszett szóval szívesen meg ismernélek

Persze láttátok hogy zavarban van egy kicsit

De hogyan reagálnátok erre?

Ja és nekem a külsőmmel nincsen semmi gondom csak kicsit -félénk vagyok

2021. márc. 20. 17:31
 2/18 A kérdező kommentje:
Ez mi? Miért csináltad ezt?😂
2021. márc. 20. 17:32
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen:)
2021. márc. 20. 17:52
 4/18 anonim ***** válasza:
15%
Kettes azért mert ki javítottam pár hibát
2021. márc. 20. 17:58
 5/18 A kérdező kommentje:
Magad javítsad ki ne egem meg azokat akik kíváncsiak rád!
2021. márc. 20. 18:33
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Én adnék esélyt

Bar a helyesiras ugysem szoban nyilvanul meg

2021. márc. 20. 19:27
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a helyzetben voltam 1 hónapja, a srác a haverját kérte meg hogy én keressem fel... Mindenesetre adtam neki egy esélyt...csak elszúrta. De látom, hogy benned meg van a szándék, hogy talpraesetten oda menj és kezdeményez...ez plusz pont a lányoknál (lányként mondom). Igen, adnék neki esélyt.
2021. márc. 20. 19:56
 8/18 A kérdező kommentje:
Oh értem köszönöm és hogy reagálnátok hogy ha oda menne egy -tök ismertlen pasi hozzátok? Akki persze szimpi számotokra
2021. márc. 20. 19:59
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy szimpatikus, hogy tetszik nekem, akkor kicsit zavarba is lennék, de amúgy jó érzés lenne, kedvesen viszonyulnék hozzá, nem lennék elutasító. (bár nem minden lány ilyen a reagálás sokat függ a személyiségtől is)

(amúgy a srác is keverte azt a szimpátiát. akivel megpróbáltam, vagyis nem minden szimpátia jelenti azt az ellenkező nemnél, hogy tetszel neki, az is lehet, hogy másképp vagy szimpatikus, de ezt majd úgy is észre veszed vagy mondja a másik fél)

2021. márc. 20. 20:08
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen magad menj oda a lányhoz, ne egy havert küldj.

Ha előtte szemeztetek, és látod rajta ,hogy nyított az ismerkedésre, csak akkor menj oda. Ha lesüti a szemét, máshova néz, fülhallgató van a fülében, elfoglalt, akkor semmiképp se. Ha ezt betartod, akkor nem fog veled bunkózni, biztos ad egy esélyt.

2021. márc. 20. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!