Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok!Ha egy kicsit -félénk zavarban lévő jó kiálasu fiú szólítaná le titeket adnátok neki egy eséjt?
Szóval adót egy számotokra szimpatikus srác akivel néztetek egymást egy jó ideig
És oda meggy hozzátok határozottan ,őszintén,nyíltan elmondja, hogy ő nem csinál ilyet olyan gyakran de a te kisugárzásod nagyon megtetszett szóval szívesen meg ismernélek
Persze láttátok hogy zavarban van egy kicsit
De hogyan reagálnátok erre?
Ja és nekem a külsomel nincsen semmi gondom csak kicsit -félénk vagyok
Lányok!Ha egy kicsit -félénk zavarban lévő jó kiállású fiú szólítaná le titeket adnátok neki egy esélyt?
Figyelt kérdés
Szóval adót egy számotokra szimpatikus srác akivel néztetek egymást egy jó ideig
És oda meggy hozzátok határozottan ,őszintén,nyíltan elmondja, hogy ő nem csinál ilyet olyan gyakran de a te kisugárzásod nagyon megtetszett szóval szívesen meg ismernélek
Persze láttátok hogy zavarban van egy kicsit
De hogyan reagálnátok erre?
Ja és nekem a külsőmmel nincsen semmi gondom csak kicsit -félénk vagyok
Én adnék esélyt
Bar a helyesiras ugysem szoban nyilvanul meg
Ha úgy szimpatikus, hogy tetszik nekem, akkor kicsit zavarba is lennék, de amúgy jó érzés lenne, kedvesen viszonyulnék hozzá, nem lennék elutasító. (bár nem minden lány ilyen a reagálás sokat függ a személyiségtől is)
(amúgy a srác is keverte azt a szimpátiát. akivel megpróbáltam, vagyis nem minden szimpátia jelenti azt az ellenkező nemnél, hogy tetszel neki, az is lehet, hogy másképp vagy szimpatikus, de ezt majd úgy is észre veszed vagy mondja a másik fél)
Mindenképpen magad menj oda a lányhoz, ne egy havert küldj.
Ha előtte szemeztetek, és látod rajta ,hogy nyított az ismerkedésre, csak akkor menj oda. Ha lesüti a szemét, máshova néz, fülhallgató van a fülében, elfoglalt, akkor semmiképp se. Ha ezt betartod, akkor nem fog veled bunkózni, biztos ad egy esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!