Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem volt bunkó?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel randizgatok és ma úgy adódott h nem tudtunk találkozni erre mond egy ilyet:- Szerencsére a sors úgy adta hogy nem kell ma a hidegen lennem egész nap.2021. márc. 6. 18:04
2/7 anonim válasza:
Szerintem is bunkó volt. Magyarul örül, hogy nem találkozratok.
3/7 anonim válasza:
Nincs ebbe semmi bunkó, nem azt mondta hogy szerencsére nem kell lássalak... csak nem akar megfagyni xD
4/7 anonim válasza:
Nagyon bunkón viselkedett, én hanyagolnám a srácot.
5/7 anonim válasza:
Ez lehet akár kicsit humoros is, de akár bunkó is. Neked kell ismerni a srác humorát.
Milyen programot terveztetek?
6/7 anonim válasza:
Én is így lettem volna 😆 de még hozzátettem volna, hogy nyugodtan aludhatok, meg ehetek amit akarok 😆
7/7 anonim válasza:
Megmondom őszintén, hogy egy kicsit bunkó volt, meg nem is. Annyiból igaza van, hogy most nyilván senki sem szeret csak úgy a hidegben álldogálni, viszont ez egy burkolt célzás i think, hogy nem szeretne veled találkozni. Nem hinném, hogy ezt túl gondoljuk, ez valamennyire valljuk be, sértő a másikra nézve. Lehet nyugodtan lepontozni, mindenkinek más e téren a véleménye. Az, hogy valaki ezt nem tudja elfogadni vagy nem így vélekedik, az már a saját maga problémája. Én azért megkérdezném a srácot, hogy most ez egy burkolt célzás volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!