Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek egy ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy ilyen randirol?

Figyelt kérdés
Randiztam egy 18 éves sráccal. Jó arc volt de alapvetően nagyon gyerekes I mean: randi alatt ahelyett h udvarolt volna ellökött meg húzogatta a hajam mintha meg oviban ragadtunk volna. Azon gondolkozom leírom neki h barátként tekintek rá mert hosszú távon ez nem lenne jó 🤣

2021. febr. 28. 16:12
 1/9 A kérdező kommentje:
És én 19 vagyok. Egyetemista már és a srác is
2021. febr. 28. 16:12
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Baratkent se tekints ta, siman ird meg hogy bocs', de gyerekekkel nem randizol tobbet.
2021. febr. 28. 16:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg elég dedós szint. És ha kapcsolatban lennétek mi lenne? Amikor átmész hozzá, és leülsz, odamegy és lefingja a fejed, azt jót nevet rajtad? xD

Hát amúgy figyelj, ha neked ez a szint nem humoros és nem jön be, akkor lehet, hogy jobb ráhagyni.

2021. febr. 28. 16:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet hogy hülyült? Mondjuk azt egy idő után befejezi. Mindenesetre érdekes. Én kellemetlenül éreztem volna magam, márha csak ezt csinálja csak.
2021. febr. 28. 17:00
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem voltam ott, azaz nem tudom, hogy pontosan milyen volt. 18 vagyok, fiú, és ha úgy adja, akkor elég gyerekes. Baromkodok, hülye viccek...stb, de ha kell, vagy olyan a téma, akkor teljesen komoly vagyok (plusz tidom, hogy hol az a vékonyka határ, ami után már nem vicces, hanem idegesítő).

Én úgy vagyok vele, hogy valamennyi gyerekesség nem árt, oldhatja a hangulatot (amennyiben a másik fél vevő rá). Lehet, hogy ő is ilyen, csak múltkor nem érezte, hogy kevesebb kéne ebből.

Azt írtad, hogy jó arc. Ha csak most kezdtetek ismerkedni, akkor én adnék neki még egy esélyt és ha akkor sem viselkedik, akkor megmondanám, hogy ez meg ez zavar. Ha nem tud változtatni, akkor arrivederci.

2021. febr. 28. 18:01
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen de xd egész randi arról szólt kb h fellokott meg lehulyezett.
2021. febr. 28. 18:06
 7/9 A kérdező kommentje:
Valamennyi gyerekesseg belefér de nem ilyen szinten h egész nap tolja a hülyeséget :D
2021. febr. 28. 18:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Ih,hát akkor az már tényleg gázos. Én azért nem lökdösök senkit... Minden esetre te tudhatod, hogy megér-e neked a srác még egy esélyt vagy sem.
2021. febr. 28. 20:44
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért ez kicsit gyengére sikerült. Lehet, hogy azért, mert alapból ilyen, de lehet hogy azért, mert annyira zavarban volt, hogy nem volt jobb ötlete arra, hogy hogy tartsa fent a folyamatos aktivitást a randi alatt.
2021. márc. 3. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!