Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyen randirol?
Tényleg elég dedós szint. És ha kapcsolatban lennétek mi lenne? Amikor átmész hozzá, és leülsz, odamegy és lefingja a fejed, azt jót nevet rajtad? xD
Hát amúgy figyelj, ha neked ez a szint nem humoros és nem jön be, akkor lehet, hogy jobb ráhagyni.
Nem voltam ott, azaz nem tudom, hogy pontosan milyen volt. 18 vagyok, fiú, és ha úgy adja, akkor elég gyerekes. Baromkodok, hülye viccek...stb, de ha kell, vagy olyan a téma, akkor teljesen komoly vagyok (plusz tidom, hogy hol az a vékonyka határ, ami után már nem vicces, hanem idegesítő).
Én úgy vagyok vele, hogy valamennyi gyerekesség nem árt, oldhatja a hangulatot (amennyiben a másik fél vevő rá). Lehet, hogy ő is ilyen, csak múltkor nem érezte, hogy kevesebb kéne ebből.
Azt írtad, hogy jó arc. Ha csak most kezdtetek ismerkedni, akkor én adnék neki még egy esélyt és ha akkor sem viselkedik, akkor megmondanám, hogy ez meg ez zavar. Ha nem tud változtatni, akkor arrivederci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!