Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek irjam meg ezek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek irjam meg ezek utan a velemenyemet?

Figyelt kérdés
Volt egy srac,akivel mar tobb mint egy honapja beszelgettunk messengeren.Elozo heten megkerdezte,hogy lenne kedvem talalkozni vele,mondtam persze hiszen ezt is vartam.Egeszen addig minden rendben volt amig talalkozni nem kellett volna.Penteken lemondta,olyan indokkal ami nem volt tul hiheto.Megbeszeltuk,hogy akkor masnap de akkor is kitalalt valamit(ami biztos nem kamu) viszont egesz este raert volna de nagyon vissza se irt.Kerdeztem tole valamit,ezt lelattamozta es utana semmit sem irt vissza.Ma semmit nem is irt,csak snapeket kuld. Szerintetek irjam meg neki azt,hogy mekkora egy gyava ember?
2019. márc. 17. 21:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát érdekes egy srác lehet... Mondjuk ezt én gyávaságnak hívnám. Én srác vagyok, és ilyeneket akkor szoktak csinálni, ha beszarik, magyarul tudja, hogy elrontotta ezt a dolgot és most nem tud a szemedbe nézni emiatt, magyarul gyáva. A helyedben megkérdezném, hogy ez mi a tosz volt és ha erre sem válaszol (vagy nem ad normális, hihető választ), akkor hagynám és ennyi. Remélem tudtam segíteni. ;)
2019. márc. 17. 22:07
 2/6 Tanácstalan Lány ***** válasza:
100%
Aha. Miért ne? Ha nem meri felvállalni magát az nem megoldás, hogy ignorál...szerintem offold a gyereket
2019. márc. 17. 22:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Még annyival kiegészíteném a fentieket, hogy tudom... könnyű ilyet írni.
2019. márc. 17. 22:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor irjak neki egy szep uzenetet arrol,hogy miert csinalta ezt?
2019. márc. 17. 22:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Írj igen mindenképp kérdezd meg hogy ez mi?
2019. márc. 19. 13:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem annyival megtisztelhetne, hogy leírja, mi történt.

Nem kell támadólag írni neki, csak érdeklődve, megkérdezve. Ha nem akar válaszolni vagy ignorál ezek után is, akkor elmondhatod neki, hogy ez mennyire gáz dolog tőle.

Ha abszolút nem tud hihetőt mondani, esetleg újabb esélyt se ad annak, hogy személyesen találkozzatok, akkor hagyd.

2019. márc. 19. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!