Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak ebben a helyzetben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Na szóval van egy csaj akivel egy helyre járok lovagolni és miután találkoztunk elkezdtünk messengeren beszélgetni, ( ő írt rám ) egyszer csak azt írta mikor már kb egy hete beszélgettünk hogy elmehetnénk valamikor sétálni vagy átmehetek hozza filmezni. Na és hát úgy néz ki hogy majd elmegyünk sétálni de nem tudom hogy mit csináljak :( például hogyha csönd lenne akkor miről kezdjek el vele beszelgetni meg ilyenek, eléggé kezdeményező nálam és meg az is lehet hogy meg akar csókolni, na de én megy nem csókolóztam és így nem tudom mit csináljak :| ebben kérem segítségeteket hogy mit csináljak ezekben a helyzetekben
2021. febr. 8. 23:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha csend van beszélj:D Ne úgy nézz rá mint egy prédára, tekintsd csak barátként.
2021. febr. 8. 23:30
 2/4 anonim válasza:
100%

Nos én is mindig azt hittem hogy "jajj majd jönni fog a kínos csend" ,de szerencsére ha jött is csak nagyon kevés ideig volt. Eleinte a legegyszerűbb beszélgetni ,hisz nem ismeritek egymást annyira,szóval ismerkedjetek.Kerdezd a hobbijarol,kedvenc dolgairól,csalàdjarol,suliból,céljairól és ugyan ezekről te is mesélhetsz .Meg persze kozbe jöhetnek gyerekkori storyk is. Szóval csak lazán . A csókolózós dolgot többnyire a fiú szokta kezdeményezni és első randin a legtöbb lány még ha vàgyik is rá ,akkor is jobban értékeli ha a csók elmarad (tiszteletet sugaroz,hogy nem csak ramaszni akarsz ) .Második randin persze már jöhet a csók is ha úgy adja a helyzet.Es ne aggodj lehet még ő se csókolózott . És a csók olyan dolog ami elsőre ismeretlen érzés ,de könnyű és hamar bele lehet jönni . Ha meg bevagy parazva éppen és nem mered bevállalni a csokót,akkor csak hajolj oda és adj egy puszit a szájára ,ha hajolaskor a lány nem húzódik el akkor ő is akarja nyugi;) (előfordulhat hogy a szajrapuszibol is csók lesz)

18L

2021. febr. 9. 01:26
 3/4 anonim válasza:
100%

Csak add magad...

Bejossz neki az tuti.

Csend nem lesz hidd el ha ilyen nyomulos a csaj.

Majd o iranyit ha ilyen kezdemenyezo.😉

No para.

2021. febr. 11. 09:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. febr. 11. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!