Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak ebben a helyzetben?
Szóval van egy lány az évfolyamomban (9.es vagyok) aki nagyon tetszik de eddig nem nagyon csináltam semmit hogy elmondjam neki vagy ilyesmi mert amúgy nem nagyon beszélgettünk viszont múltkor kirakott insta storyba ilyen crush/friendes cuccot és akkor mondom nem érdekel benyomom a crusht. Utána ugye nyilván rámírt meg minden és beszélgettem vele egy kicsit ami elég jól sikerült. Úgyértem nagyon kedves volt meg minden és nem úgy tűnt mintha bármi baja lenne velem sőt inkább úgy tűnt hogy kedvel. Viszont amikor utoljára ráírtam visszaírt meg minden de amikor kérdeztem tőle valamit ami csak szimplán annyi volt hogy mit csinál akkor egyszerűen ignorált és nem írt semmit.
Szóval ja ez lenne és nemtudom hogy most mit csináljak xd
Ui: bocs a hülye fogalmazzásért
Szóval manapság úgy indul egy kapcsolat, hogy ki teszel egy képet és aki rákattint azzal dumáltok? Mi a f..
Annyiból semmi nem fog kiderülni, hogy rádírt te meg vissza. Lehet, hogy 50 másikra írt rá ugyan így.
Most épp veled nincs kedve beszélni, mert talált valaki olyat akivel jobban el tud beszélgetni. Majd ír, ha megint egyedül marad vagy unatkozik. Ebben semmi kapcsolat alap nincs szerintem xD
Mi nők se vagyunk gondolatolvasók, ahogy a palik se.
Menj oda hozzá, és mondd el mit érzel.
Hát csak éppen az a probléma hogy nemnagyon tudok odamenni mert ugye nincs suli.
1. Válaszolónak: hát sajnos ez már egy két hete történt szval nem hinném hogy csak úgy írna ami baj mert állandóan rá gondolok és más nem igazán tetszik
Elhatározás kérdése hogy csak rá gondolsz-e. Ha ennyire nem érdekled, nem ír rád hagyd a csudába. Ennyit nem ér az egész.
Amúgy se tudhatod, hogy egyáltalán így néz-e ki, ez a neve. Lehet egy 60-as pedofil Jani bácsi ül a gép mögött..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!