Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ebben a helyzetben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel nagyon-nagyon kicsi korunk óta ismerjük egymást. Hívjuk most XY-nak El is kezdtünk járni. Ez így alapjába véve szép és jó. Csak itt a probléma: Én nagyon kedvelem a kutyámat és múltkor,amikor mutattam róla képeket XY azt mondta,hogy ez untatja (Bár amikor ő beszél a kutyájáról én hallgatom). Ezzel még nincs is akkora gond. Pár héttel utána edzésen volt és elmentem érte. Elvittem a kutyámat is,mert sétálni akart. Amikor beszállt azt mondta "Mit keres itt a rohadt kutyád?". Na itt még nem is haragudtam (annyira). Kiszálltunk és jött ugye a kutya is. Erre azt mondta:"Minek ráncigálod mindenhova a büdös korcsodat?"

Nekem itt elpattant az agyam.

Miért kell ezt?

Ő (igen,a kutya) nekem nagyon fontos!

Muszáj így beszélni róla?

Hogy reagálna ha ÉN beszélnék így a kutyájáról?!?!

Én SOHA nem csinálnék vele ilyet!

Mit tegyek?

2020. júl. 31. 13:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Dobd ki a srácot a pcsába!

Nem normális lelkületű az, aki így beszél !

2020. júl. 31. 13:24
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát bizony ő nem lesz Ő sohasem. Jobb tőle mielőbb elbúcsúzni.
2020. júl. 31. 13:29
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Csúnyán beszél, dobd ki.
2020. júl. 31. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!