Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Netes ismerkedés mit gondoltok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manuel_17 kérdése:

Netes ismerkedés mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Neten megismertem egy lányt még nem találkoztunk de 3 hónapja tart a kapcsolatunk beszélgettünk 0-24 Ben egész nap ő 15 éves én 17 Soha nem hittem a netes sem távoli távkapcsolatban de amikor vele elkezdtem beszélgetni nagyon sok közös van bennünk és szinte mindig van téma miről beszélgetni és aggodalmas és szerethető figyelmes és okos lány néhány hete kérdeztem a talirol hogy jó volna már találkozni és azt mondta hogy még nem várjunk vele.. mindig azt mondogatja nekem hogy amikor meglátom őt élőben akkor elfogok futni pedig nagyon szép lány képeken és szerintem élőben is de ez engem nem nagyon érdekel hogy pontosan nem úgy fog kinézni.. de viszont én én tényleg gáz vagyok hozzá 170 cm vagyok és mikor őt kérdeztem azt mondta tavaly nyáron mérte magát és 168 volt szóval ettől is parázok hogy magasabb lesz.. vékony vagyok és ő testesebb én meg vékony tudom hogy minden lány szereti a szexi kockás hasú izomtestú fiúkat de én kevésbé vagyok az nem tetszem magamnak és szerintem neki sem fogok tudom hogy ez most hülyén fog hangzani de nem volt még normális kapcsolatom és a lány olyan kedves hozzám hogy érzelgős vagyok és szerelmes vagyok belé..lelkileg közel áll és nyitottak vagyunk egymás érzéseivel néhányszor össze veszünk és felhív aztán sírja mondja el hogy szeret.. nem tudom mi ez hogy hogyan tudtam ennyire megszeretni őt szóval ő nagyon kedves és nagyon szép lány én gáz vagyok hozzá félek.. hogy nem kellek majd neki hogy élőben minden más lesz és nagy utat kell megtennem érte.. este kerülnék haza ha elmennek hozzá és nem akarom a csalódás nem éri meg ezt nekem.. és akkor teljesen össze hullanek lelkileg..

Soha nem láttuk egymást de szeretjük egymást neten.

Én egy szegény családból szarmazom és csak buszozni tudnék elmenni hozzá és akkor mit tegyek.. mivan hogyha nem akar folytatást hogyha valóban nem akar majd velem lenni:( Annyira bantom magam azzal hogy tudom hogy nem illek hozzá de mégis nagyon akarom.. és szeret de szerintetek ez az érzelem felül múlja azt hogy élőben is érezzen irántam valamit?

2021. febr. 4. 05:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem jöttem volna össze találkozás nélkül, és azt is tanácsolom, hogy minél előbb találkozzatok, ott sok minden el fog dőlni.

Szerintem ha már kialakult egy kötődés, a külsőségek nem nagyon fognak számítani (bár sok fajta 15 éves van).

2021. febr. 4. 07:15
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeret akkor nem fog törődni a külsőddel, ha nem szeret akkor meg miért bánkódnál egy ember miatt aki nem is szeret téged?
2021. febr. 4. 08:49
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Neten járni? Hú bazzeg, na ez már súlyos!
2021. febr. 4. 10:31
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg nem szoktatok Videochatelni?Mert ott nyilván látnátok egymást,és nem ugyanolyan mint fotón. És lehet ott ha már látátok egymást eldőlne hogy mi lesz. Ha ott ugy szimpik vagytok egymásnak akkor élőben is. szóval előszőr tali vagy videochat. Utána az összejövés.
2021. febr. 4. 11:07
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
én is neten jöttem össze a párommal. mondjuk mi nem gyerekek voltunk akkor. a videochat alap volt. ha ez a csaj nem akar videózni, az NAGYON gyanús. az is lehet hogy catfishel téged. addig nehogy találkozz vele amíg nem látod videóban! addig azt se tudhatod hogy azzal beszélsz-e akinek mondja magát.
2021. febr. 4. 11:39
 6/15 anonim ***** válasza:
79%

Jaj, ezek a fránya érzések. :)

Találkozzatok mihamarabb, ott úgy is el fog dőlni minden. Ha szeret már most is, nincs mitől aggodnod!

2021. febr. 4. 11:45
 7/15 anonim ***** válasza:
49%
Hub@mmeg😳
2021. febr. 4. 12:08
 8/15 anonim ***** válasza:
74%
Jézusom gyere le :D
2021. febr. 4. 12:51
 9/15 anonim ***** válasza:
25%
Mi ez a neten ismerem, neten szeretem? Meg hogy biztos nem tetszenék neki. Legyél már tökös, találkozzatok. Nem kell parázni. Mennyire lakik messze? Azért ha az ország másik felén van, inkább keress közelit.
2021. febr. 4. 12:54
 10/15 anonim ***** válasza:
75%
Hallod, fiam, te nem halottál már a vesszőről meg a pontról? Tudod, általában a kicsit is tanult emberek arra használják az ilyen jószágokat, hogy tagolják vele a mondandójukat, hogy ne a tiedhez hasonló egybefolyó szöveget adjanak ki a kezük közül. Egyébként meg kapd össze magad, és hívd el, ragaszkodj a találkozáshoz, mert ez a neten chatelünk dolog ez semmi, ez bakfitty, max egy ilyen plátói szerelem szerűségnek jó, ahol egyikőtök se lehet a másiké, mert mindketten betojik vagytok, így csak távolról imádjátok egymást, de nem hiszem, hogy te egy ilyen középkorban ragadt, poéta lelkületű, szent ember volnál, aki erre vágyik, aki ennyivel beéri és aki ezzel inspirálja magát a versköltésre, hogy aztán egy Petrarca színvonalú kötetet hagyjon az utókorra xD
2021. febr. 4. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!