Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes ismerkedés mit gondoltok erről?
Neten megismertem egy lányt még nem találkoztunk de 3 hónapja tart a kapcsolatunk beszélgettünk 0-24 Ben egész nap ő 15 éves én 17 Soha nem hittem a netes sem távoli távkapcsolatban de amikor vele elkezdtem beszélgetni nagyon sok közös van bennünk és szinte mindig van téma miről beszélgetni és aggodalmas és szerethető figyelmes és okos lány néhány hete kérdeztem a talirol hogy jó volna már találkozni és azt mondta hogy még nem várjunk vele.. mindig azt mondogatja nekem hogy amikor meglátom őt élőben akkor elfogok futni pedig nagyon szép lány képeken és szerintem élőben is de ez engem nem nagyon érdekel hogy pontosan nem úgy fog kinézni.. de viszont én én tényleg gáz vagyok hozzá 170 cm vagyok és mikor őt kérdeztem azt mondta tavaly nyáron mérte magát és 168 volt szóval ettől is parázok hogy magasabb lesz.. vékony vagyok és ő testesebb én meg vékony tudom hogy minden lány szereti a szexi kockás hasú izomtestú fiúkat de én kevésbé vagyok az nem tetszem magamnak és szerintem neki sem fogok tudom hogy ez most hülyén fog hangzani de nem volt még normális kapcsolatom és a lány olyan kedves hozzám hogy érzelgős vagyok és szerelmes vagyok belé..lelkileg közel áll és nyitottak vagyunk egymás érzéseivel néhányszor össze veszünk és felhív aztán sírja mondja el hogy szeret.. nem tudom mi ez hogy hogyan tudtam ennyire megszeretni őt szóval ő nagyon kedves és nagyon szép lány én gáz vagyok hozzá félek.. hogy nem kellek majd neki hogy élőben minden más lesz és nagy utat kell megtennem érte.. este kerülnék haza ha elmennek hozzá és nem akarom a csalódás nem éri meg ezt nekem.. és akkor teljesen össze hullanek lelkileg..
Soha nem láttuk egymást de szeretjük egymást neten.
Én egy szegény családból szarmazom és csak buszozni tudnék elmenni hozzá és akkor mit tegyek.. mivan hogyha nem akar folytatást hogyha valóban nem akar majd velem lenni:( Annyira bantom magam azzal hogy tudom hogy nem illek hozzá de mégis nagyon akarom.. és szeret de szerintetek ez az érzelem felül múlja azt hogy élőben is érezzen irántam valamit?
Én nem jöttem volna össze találkozás nélkül, és azt is tanácsolom, hogy minél előbb találkozzatok, ott sok minden el fog dőlni.
Szerintem ha már kialakult egy kötődés, a külsőségek nem nagyon fognak számítani (bár sok fajta 15 éves van).
Jaj, ezek a fránya érzések. :)
Találkozzatok mihamarabb, ott úgy is el fog dőlni minden. Ha szeret már most is, nincs mitől aggodnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!