Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a szokás? A lány hívja először a fiút magához vagy a fiú?
16 évesek vagyunk a szüleinknél lakunk pár hete jöttünk össze és néha szóbakerül hogy majd mi lesz ha a náluk leszünk vagy nálunk de nem tudom hogy ez hogy megy. Azt várja hogy én hívjam át? Meg kb mennyi idő járás után szokás ez?
L
Minden fiú örülne neki ha egy csaj áthívná, de szerintem még mindig a csávónak kéne áthívnia vagy legalább felhozni hogy hozzátok menjetek
Mondjuk attól is függ hogy mit akartok csinálni
Kérdésed és #5 kommented ellentmond egymásnak.
Hogyan ismerik meg őt szüleid, ha te mész a sráchoz?
Pár hetes ismeretség után családi látogatást felvetni nem célszerű.
Istenem, de nehéz vagy...
"Kicsim, arra gondoltam h átjöhetnél ebédelni/vacsizni. A szüleim nagyon meg akarnak ismerni, mit szólsz hozzá?". Aztán ha igent mond megbeszélitek, hogy vasárnap átmegy hozzátok bemutatkozni.
Ugyanez fordítva, majd ha a fiú felanálja, hogy menj át akkor menj át...
Ez lehet egy hét múlva is, de lehet 3 hónap múlva is. Ahogy nektek ez jó, kényelmes. Nincs kőbe vésve, hogy az első randi után számított 21. napon el kell menni, vagy ha nem akkor a kapcsolatod semmit nem ér...
Még jó hogy 16 éves tiniként még a szüleiteknél laktok!
Egyébként édesanyám szavait idézve, "A fiú udvarol, nem a lány!" :D
Szóval szerintem nyugodtan hívd át a srácot, aztán ha már komolyabb a dolog biztos ő is át fog hívni előbb utóbb bemutatni téged a szüleinek.
Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!