Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha a lány kezdeményez?
Már az elején megvolt a szikra, egy totál felszínes ismeretség esetében valószínűleg nem merném ezt csinálni. De első perctől kezdve megvolt az a kis plusz, hogy nem vagyunk közömbösek mégsem volt soha sem kínos semmi (beszélni, megvitatni dolgokat, beismerni 'hibákat'). Eleinte nagyon nyeregben érezte magát a srác, én kicsit visszafogottan de viszonoztam a stílusát, hogy tudja hogy én sem vagyok semleges. Viszont egy ideje inkább én kezdeményezek (én írok rá, én hívom fel, én bókolok valamit stb) és úgy érzem túl furcsa ez neki. Nem hiszem, hogy meggoldolta volna magát, vagyunk olyan távol egymástól hogy ha akarna ignorálna szóval erről nincs szó. Csak nem értem mi a baja most, tényleg az lenne hogy nem csak ülök és várom a dicséreteket? 😂 Ez zavarja a srácokat? Nem volt még senkim, azt hittem ez így megy, barátnőm szerint ő már attól is félistennek érezte magát, hogy megdícsértem az új haját és hogy milyen jól meglátszik rajta hogy edz. Tényleg ilyen 'durva' ez nektek? Illetve ez igazán zavarja, vagy inkább csak megszeppent de tetszhet neki?
Össze vagyok zavarodva rendesen, olyan apró dolognak hangzik erre mégse az.
18L (a srác 20F ha számít).
"Mi van akkor, ha a lány kezdeményez?"
Ma már elfogadott, tehát semmi különös.
.
"Mi LESZ akkor, ha a lány kezdeményez?"
Ez már rázósabb kérdés, több válasz is lehet:
- ha a srác kissé mulya, örül, hogy megteszed helyette, viszonozza érzésed = boldog pár;
- ha a srác etikátlan, akkor örül, hogy önként jelentkezik valaki, akit kihasználhat, kifacsarhat, aztán eldobhat.
A srácnak vigyor, a lánynak lelki fájdalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!