Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mikor és hogyan mondjam el az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor és hogyan mondjam el az új barátomnak hogy beteg vagyok? (Részletekért lejjebb)

Figyelt kérdés
A lényeg hogy egy ritka genetikai izomsorvadásom van és még sosem voltam párkapcsolatban igazából emiatt. Még nem vagyok tolószékben de egyre gyengülök és kb 5 évem van hátra a tolószékig. A sráccal most találkoztam és eddig volt 5 randink. Sajnos el kell mondanom neki mindenképpen mert amúgy nagyon látszik hogy a sétálás vagy a lépcsőzés megerőltető és hogy nem bírok dolgokat megcsinálni. Nem az a probléma hogy nem fogadna el hanem hogy rosszul reagálna + nem akarok neki ilyen görcsöt okozni. Meg ő az a típus aki nagyon aggódna. Én egy hónap múlva gondoltam neki elmondani, ha addig nem bukik ki a dolog.

#betegség #tanácstalanság #újkapcslat #mikor mondjam el
2021. jan. 4. 10:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Minél később, akkor annál jobban fog fájdalmat okozni és jobban fog utálni.

Szóval, most a következő talalkozasnal azonnal mondd el neki. Tudom hogy fáj, de muszáj...

2021. jan. 4. 20:37
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a segítséget! Majd írok, hogy hogyan ment.:)

Amúgy én 19 éves vagyok és ő meg 21 szóval talán megtudjuk felnőttek módjára beszélni.:))

2021. jan. 4. 21:42
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsian és szurkolva várjuk😎
2021. jan. 4. 23:25
 14/18 A kérdező kommentje:

Majd csak jövő héten fogom neki elmondani, mert most ez a hét neki is parás: sok vizsga stb. De aztán mindenképpen írok:))))

Nagyon köszi a válaszokat!:-*

2021. jan. 5. 13:03
 15/18 anonim ***** válasza:
Jólvan☺️
2021. jan. 5. 21:02
 16/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Na vasárnap elmondtam nekii!!! Szerencsétlen srác nagyon lesokkolódott és nem igazán tudott mit reagálni, csak annyit hogy "uhh nagyon sajnálom... Nem igazán tudom, hogy mit mondjak". Szóval felkellett dolgoznia- ez nem azt jelentette hogy addig nem találkoztunk- csak aznap még nem kérdezett olyan sokat róla hanem végig gondolta amit mondtam és aztán mindig amikor találkoztunk kérdezett még ami később jutott eszébe. Nem futott el (még) és teljesen pozitívan áll hozzá és most csak ez számít:))). Köszönöm szépen a jótanácsokat és a válaszokat.
2021. jan. 14. 11:45
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Na ez remek, hogy nem fogadta rosszul!

Vannak még megértő emberek.

Remélem jól alakul később is minden!:)

2021. jan. 14. 14:02
 18/18 anonim ***** válasza:

Őszintén a kemény valóságot.

Ne szépíts, felesleges, hiszen úgyis látja/látni fogja rajtad, hogy nagyobb a baj, mint állítottad.

Én is beteg vagyok, a kapcsolatunk elején közöltem a kedvessel, hogy a gyerek nekem nem téma (soha nem lesz az), továbbá bármikor leromolhat az állapotom akár egyik hónapról a másikra, ami azt jelenti, hogy lehet az ágyból sem fogok tudni felkelni.

Ezzel nem lehet tapintatosnak lenni, mert a valóság úgyis arcul csapja a társadat. Csak nem mindegy, mekkora lesz az a pofon, és az tőled függ.

2021. jan. 23. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!