Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor és hogyan mondjam el az új barátomnak hogy beteg vagyok? (Részletekért lejjebb)
Minél később, akkor annál jobban fog fájdalmat okozni és jobban fog utálni.
Szóval, most a következő talalkozasnal azonnal mondd el neki. Tudom hogy fáj, de muszáj...
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Majd írok, hogy hogyan ment.:)
Amúgy én 19 éves vagyok és ő meg 21 szóval talán megtudjuk felnőttek módjára beszélni.:))
Majd csak jövő héten fogom neki elmondani, mert most ez a hét neki is parás: sok vizsga stb. De aztán mindenképpen írok:))))
Nagyon köszi a válaszokat!:-*
Na ez remek, hogy nem fogadta rosszul!
Vannak még megértő emberek.
Remélem jól alakul később is minden!:)
Őszintén a kemény valóságot.
Ne szépíts, felesleges, hiszen úgyis látja/látni fogja rajtad, hogy nagyobb a baj, mint állítottad.
Én is beteg vagyok, a kapcsolatunk elején közöltem a kedvessel, hogy a gyerek nekem nem téma (soha nem lesz az), továbbá bármikor leromolhat az állapotom akár egyik hónapról a másikra, ami azt jelenti, hogy lehet az ágyból sem fogok tudni felkelni.
Ezzel nem lehet tapintatosnak lenni, mert a valóság úgyis arcul csapja a társadat. Csak nem mindegy, mekkora lesz az a pofon, és az tőled függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!