Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg erre utalna?
Nos van egy lány aki tesómhoz szokott járni nagyon ritkán. Mindig mikor elkezdenek beszélni valamiről a lány engem hoz fel, így tesód úgy tesód stb.
Itthon mindenki azt mondja hogy nem véletlen és hogy bejövök neki. De mivan ha mindenki csak ezt meséli be magának?
Mert egy szép lányról van szó, csak nem tudom hogy igy tegyem meg e az első lépést. Lehet tényleg nem akar semmit csak felhoz. Bár belegondolva tényleg van benne valami, de nem tudom. Az ilyen lányok általában keresztül néznek rajtam és azt érzem hogy nem én vagyok hozzá való. Itt nem azt mondom hogy nem tudnék elképzelni vele egy kapcsolatot, de ezt úgy hogy az én részemről. Remélem érthetően fogalmaztam 😄
Szóval nem tudom hogyha fel is venném vele a kapcsolatot mit írnék/mondanék neki.
Szerintetek tegyek egy próbát mert ezek alapján tényleg bejövök neki?
Ha téged ő nem igazán érdekel, meg nem áradozol az erényeiről,stb. akkor minek gondolkozol kapcsolatban vele? Egyértelmű,hogy a lányt érdekled ;) de te csak ezért érdeklődsz irányában?
Ilyenkor csalódok a szerelemben:(
Nem, nem csak ezért. Mikor felfigyeltem rá úgy volt hogy ő megy ki külföldre, mivel én még suliba járok és dolgozok e végett nem is nagyon akartam tőle semmit. Ma tudtam meg hogy csak abban az esetben megy ki ha nem talál itthon magának párt.
Nem is tudnék az erényeiről áradozni, mivel nem is ismerem, nagyrészt látásból.
Nem kapcsolatban gondolkozok vele, hisz mint írtam nem ismerem. De amiket elmondtak róla, az a nagyon kevés alapján el tudnám képzelni a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!