Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem, van értelme folytatnom?
Van egy lány, majdnem 3 hete irogatunk, mindig nekem kell ráírni, de utánna rendesen írogat,jól elbeszélgetünk, hoz fel témát is. Sokszor nem ér rá írogatni, mert dolga van, de ezt meg szokta írni többnyire. Néha eltűnik irogatás közben, aztán később sem folytatja, vagy rak rá egy emojit és annyi (kivéve ha kérdést tettem fel) Elhívtam már, hogy találkozzunk, arra azt válaszolta, az időpont nem jó neki és térjünk majd vissza rá...
Gondoltam tegnap megkérdem újra, de nem nagyon írogatott vissza, mert állítólag tanult, ezért végén nem kérdeztem.
Szerintetek sem érdekelhetem vagy tényleg ennyire elfoglalt lehet?
Hány éves? lehet csak érettségire tanul tényleg... De lehet nem érdekled:c
Ne írj rá 2-3 napig, aztán meglátjuk
Csak jövőre érretségizik, de írta, hogy most távoktatásban rengeteget kérnek tőlük.
Eddig sem írogattam naponta, volt amikor 3 napot nem írtam.
Múlt héten, aztán ráírtam, mert gondoltam nem fog írni, mert azt várja én irogassak...
Ugye tegnap alig írt vissza, de írta, hogy hülyeséget álmodott és az álmát elég hosszasan leírta, korábban is volt, hogy 1-2 óra elment az irogatással, egyszer családi buli közben is irogatott, ezek alapján láttam egy kis esélyt, hogy érdekelhetem (a 3 hét alatt összesen 3x volt hosszabb beszélgetésünk, mert máskor mindig dolga volt)
Most azon gondolkodom, hogy elhívom akkor újra és ha elutasítja, vagy elterelni akarja akkor hagyom az egészet a ...
Csak tereli a szót...
Úgyhogy elnézést kértem, hogy zavartam és elköszöntem egy "kellemes ünnepeket"-el
Köszi szépen!
Én is remélem, mert nem nagyon van szerencsém az egész témában 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!