Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ezek után megbíznátok ebben a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után megbíznátok ebben a srácban?

Figyelt kérdés

Ma randiztam egy évfolyamtársammal, nehezen vettem rá magam, nem sok kedvem volt a hidegben sétálgatni. Igaz nagyon bejött végül, csak nagyon zavar, hogy szerintem hazudott. Ti hogy látjátok? ...

Volt egy furcsa telefonja séta közben, amikor felvette a hívást, és hallottam egy lány hangot, de utána azt mondta a telefonba, hogy hagyjál, nem akarok veled beszélni.

Megkérdeztem ki kereste, és mondta nem érdekes, téves hívás. Aztán olyan furcsán komor lett. Később emiatt rákérdeztem mi zavarja, miért olyan fura? Akkor azt mondta, ja csak aki hívta azt mondta ismeri, és közben nem is. Elmondta a lány nevét is, meg kacarászott milyen gáz neve van.

A randi végül ezután elég gyorsan végetért, kicsit úgy tűnt lerázott és a 8 órási hazaérésre hivatkozva elrohant.

Most megnéztem kiváncsiságból a lány nevét az fb-n és meglepetésemre a követői között ott van, az évfolyamtársam, és az ő követői között is szerepel ez a lánynév.

Nem ismerősei egymásnak.

Nem értem, egymásnak ismeretlenek miért követnék egymást z fb-n?

Hazudott a hívásról és a lányról? Megbíznátok benne?

2020. nov. 27. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Élvezd ki, hogy nyomozhatsz!

Uram atyám, elég nagy a katyvasz, de van egy tuti tippem. Bombázó kérdésekkel. A legprofibb hazugok is megbuknak ha jól kérdezi K őket.

2020. nov. 27. 20:44
 2/7 A kérdező kommentje:
1-es cuki vagy. Nem nyomoznék, csak furi, hogy egymást nem ismerő fiú és lány bekövette egymást az fb-n. XD
2020. nov. 27. 20:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Van egy vad ötletem, elképzelhető, hogy alakult köztük valami, de a srác már megpróbálta magát túltenni magát rajta. Neked meg azért hazudott, hogy ne legyen kínos a helyzet.
2020. nov. 27. 21:00
 4/7 anonim ***** válasza:

Első randin akkor se bíznék benne még ha nem történt volna a hívás, egyébként kérdezz rá...

Nem tudsz mit tenni mégxd

2020. nov. 27. 21:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy ismeri, ráadásul közelebbről. Ha neked van egy téves hívásod, nem azt mondod hogy: "hagyjál már békén". Ilyet csak ismerösnek mondunk.
2020. nov. 27. 21:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Lehet az exe, vagy egy olyan lány aki szeretett, vagy egy olyan lány,aki átverte és ki akar vele békülni, vagy valami hasonló.

Én óvatos lennék vele,ne keresd, ne közeledj hozzá, amíg ő nem tesz le valamit az asztalra, ha igazán akar és meg akar ismerni próbálkozni fog, bár sok fiúból manapság kiveszett a küzdeni akarás egy lány megszerzésért.

Vigyázz egy olyan fiúval, aki körül nem minden tiszta. Ha akarsz tőle valamit nyomozd le.

20/l

2020. nov. 28. 17:50
 7/7 anonim ***** válasza:

#6!

Biztos, hogy a küzdeni akarással van a gond és nem azzal,, hogy a lányok nem képesek nemet mondani, inkább össze vissza mellébeszélnek vagy még inkább ghostingolnak?

Ha pedig a fentiek mellett a fiúk tovább próbálkoznak, akkor vagy egy durvaság vagy letiltás és hasonlók jönnek vissza.

Néhány ilyen tapasztalat után, Neked se lenne kedved "küzdeni", igaz?

2020. dec. 18. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!