Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Be akarok vágódni egy lánynál és ő szeret nevetni, arra gondoltam, hogy jó vicceket fogok neki mondani. Le tudnátok írni pár tényleg vicces viccet?
Figyelt kérdés
2020. okt. 29. 20:27
1/5 anonim válasza:
Mi a közös a sasban és a vakondban?
Mindkettő a föld alatt él kivéve a sast
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Ne betanult viccekkel akard lenyűgözni! Olyat bárki tud... A spontán viccek mindig hatásosabbak. Meg az az, amihez igazán kell humor. Hidd el, sokkal jobban fogja értékelni.
Sok sikert!
(egy lány, aki szintén nagyon szeret nevetni)
4/5 October15 válasza:
Az a baj hogy az én humorom konkrétan 21+ korhatárral fut szóval lehet nem azzal kellene indítanod egy tini lánynál... vagy úgy igazából bármilyen élő embernél akibe egy cseppnyi jóérzés is szorult. :D
Nem tudom elképzelni amúgy azt a szituációt amikor bárki viccmeséléssel sikeresen felszed valakit... XD
5/5 anonim válasza:
Nem hinném, hogy sokra mész betanult viccekkel... én is szeretek nevetni, de a spontán viccek amik úgy az igaziak :)
(És ezt lányként írom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!