Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tudnátok olyan "vicceket"...

Tudnátok olyan "vicceket" mondani mint pl "Jól vagy? -Igen -Majd elmúlik Ehhez hasonlókat írjatok már. Köszi mindenki

Figyelt kérdés
xy rántotthús
2020. okt. 13. 08:57
 1/4 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem ilyeneket ne gyűjts, mert ez annyira primitív szint, hogy véletlen sem mondanám humornak vagy viccnek. Csak nézd meg, milyen emberek mondanak ilyeneket. Nem akarok minősíteni senkit, de érted... A humor intelligencia kérdése is, ez a "jól vagy? majd elmúlik" szint ez szánalmas inkább.
2020. okt. 13. 09:18
 2/4 Kései Sirató ***** válasza:
Hány éves voltál 4 éves korodban?
2020. okt. 13. 14:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
2: Na, ez pont ugyanaz a kategória, amit a kérdező hozott példának. Aki ezen röhög, annak elég alacsonyan van az ingerküszöbe :)
2020. okt. 13. 14:31
 4/4 Kései Sirató ***** válasza:
Így van ,ezek igen béna, gyenge viccek, de azért a kérdésre válaszoltam, 2-es voltam.
2020. okt. 14. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!