Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogy hívjam el randizni a lányt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hívjam el randizni a lányt?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam első randin elvihetném a haverokkal kocsmázni, a legjobb lány barátom azt mondta hülye vagyok és vigyem el étterembe vagy móziba. Hogy hívjam el? erre gondoltam: Ma eljössz velem randizni vagy esetleg: elviszlek kajálni de ne egyél sokat. ezek lyók? milyen őtletetek van?
2020. okt. 29. 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Azt tedd hozzá, hogy azért ne egyen sokat, mert sajnálod rákölteni a pénzedet.

Istenem...

2020. okt. 29. 19:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Lyók persze. Leglyob ha olyan hejre viszed ahol sok a prosti és akkor mondhatod neki hogy látod ezért maragyál velem mert ha nem akkor te is utcán álo lány leszel és nem fog fogalt. Kötelező ikszdé
2020. okt. 29. 19:42
 3/4 anonim ***** válasza:
76%

Első randi mindenképpen kettesben, meg a többin is leginkább

Ne kajálni vidd hanem sétálni és kávézni

Lenne kedved találkozni?

Az meg, hogy ne egyen sokat nagy hülyeség és nehogy kijelentése hanem kérdezd meg

19f

2020. okt. 29. 19:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Elég tanulatlan vagy az írásod alapján. Vidd kocsmába, és akkor a lány is rájön, hogy neki nem te vagy az igazi.
2020. okt. 30. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!