Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Első randi tippek? Nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi tippek? Nagyon ideges vagyok🥺🥺

Figyelt kérdés

Szerdán délután megyünk a sráccal kávétni. Nagyon rég voltam ennyire ideges, konkrétan aludni sem tudok. Tudom,hogy csodát nem várhatok ettől a kérdéstől, de megnyugtat😝. Szóval van valami tippetek?

Ő 18/f

Én 16/l

2020. okt. 27. 00:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mesélj!! :D
2020. okt. 29. 10:57
 12/14 anonim válasza:
Engem is érdekel, hogy sikerült a randi! :))
2020. okt. 30. 21:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Hol ismerkedtetek meg?....... Hol tudnék lánnyal ismerkedni?....... Engem MIMDEN LÁNY ELUTASÍT vagy a koromra hivatkozva utasít el......... 24/F
2020. nov. 2. 10:13
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, én vagyok a 6-os meg 7-es. Azt tanácsolom, hogy vagy eljársz bulikba, vagy ahogy én megismerkedtem a jelenlegi barátnőmmel leszólítasz szimpatikus lányokat. Az utolsóhoz bátorság kell, de ha átlagos legalább a külsőd és megnyerő a szöveged, akkor esélyed van. Megoldás ha kipróbálsz új dolgokat és ezáltal új embereket ismersz meg. Pl.: elkezdesz járni valamilyen szakkörre/tanfolyamra (akár tánc, de tényleg bármire). Végső esetben, amit én nem annyira preferálok az a társkereső. Az is egy mód arra hogy megismerkedj valakivel, de nem olyan jó szerintem, mint a személyes ismerkedés.
2020. nov. 2. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!