Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most egy randira hívás lenne?
Van egy srác, aki most végzős, két évvel idősebb mint én. Snapen szinte minden nap beszélünk, körülbelül egy hónapja rengeteget..
És egyszer csak feldobta ,hogy most hallott egy új kávézórol ami nyílik., Megkérdeztem ,hogy igeen, hol? Erre meg megkérdezte ,hogy megvan e az a bizonyos tér, ahol a kávézó van. Mondtam,hogy igen, és mondtam neki,hogy még nem is hallottam róla, erre írja ,hogy ő is csak most hallotta. Aztán írja ,hogy "de kikéne próbálni , elvileg ilyen menő baristák dolgoznak ott" erre csak annyit írtam, hogy "uhhum " erre megint ő "valamikor be kell majd nézni ,hogy milyen" erre azt írtam ,h igeeeen, be kene , erre azt írja " lehet helet, csak mikor " en meg rakerdeztem , az osziszintere. Most ugy allunk ,hogy majd megbeszéljük h,hogy melyik nap.
Én mindenre ilyen ráparázós vagyok, de attól féltem nagyon, hogy nem arra gondolt-e ,hogy ő mikor menjen, és nem arta ,hogy nekünk kéne elmenni. Bár azt meg minek kerdezte volna..
Szerintem elég egyértelmű, hogy ez egy burkolt randira hívás. Gondolom a srác is lecsekkolta, hogy félénkebb, izgulósabb lehetsz és ezért inkább így indirektben próbálkozik, tökre korrekt módon. Most ha direktbe bekérdezett volna, azt meg lehet nyomulásnak vetted volna és akkor még jobban paráznál.
De ahogy előttem is írták, hajrá, adni kell egy esélyt neki is, meg magadnak is, mert soha nem lehet tudni mi sül ki belőle. Legrosszabb esetben egy kis tapasztalattal több lettél. Tudom, hogy nehéz, fiú létemre én is izgulós vagyok, de ha ott leszel és jól kijöttök nem lesz gond ;)
Nem tudom, hol vagy végzős, ha egyetemen, akkor kellene tudni, hogy ilyen esetben: "megvan e az a bizonyos tér" az e-t kötőjellel kapcsoljuk a szóhoz: megvan-e az a bizonyos tér?
Egyébként egy kulturált ember így kezd el egy kapcsolatot, ez teljesen világos, hogy randevúra hív, és nem úgy, hogy jaj de tetszel nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!