Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfázással nagyon ciki randira vinni egy lányt? 16/F
Figyelt kérdés
Nagyon benáthásodtam, sokat tüsszögök, kapar a torkom, fáj a fejem. Holnap délután vinném randira a lányt aki 3 éve tetszik, és elég szigorúak a szülei, félek nem engednék el még egyszer. Egyébként kirándulni és sütögetni mennénk egy közeli erdőbe.2020. okt. 17. 15:46
2/7 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, zavarná-e, szeretné-e átteni másik napra a találkát emiatt. Ha nem zavarja, nincs semmi akadálya szerintem.
3/7 anonim válasza:
Szerintem is kérdezd meg tőle. Semmi ciki nincs abban, ha elmondod neki, hogy megfáztál
4/7 anonim válasza:
Szerintem meg inkább betegen ne menj sehova, magadat meg őt is megkíméled egy rossz élménytől. Gyógyulj meg minél hamarabb, és utána
5/7 A kérdező kommentje:
Megfogadtam a tanácsokat és megkérdeztem, azt mondta nem bánja, szóval drukkoljatok. :)))
2020. okt. 18. 12:21
6/7 A kérdező kommentje:
Jól ment!! A végén még egy csók is sikerült, de sajnos ő is beteg lett vagyis már fáj a torka és tüsszögött kicsit mikor ma találkoztunk
Köszönöm mindenkinek a segítséget
2020. okt. 20. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!