Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mi van most...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi van most köztünk? Lehet ebből több is?

Figyelt kérdés
Egy lánynak eléggé bejövök, már az első találkozásunkkor kb. Felfalt a szemével. Pár nap múlva átjött, és együtt aludtunk. De a pettingen kívül nem engedett mást. Ez még 3 alkalommal történt meg. Az együttlétek nagyon jók vele, és ő is szeret velem tölteni ilyen estéket. Viszont egy ilyen este után ha másnap összefutok vele, akkor olyan mintha semmi sem történt volna, barátként kezel. Illetve nem is nagyon keres, és annak sem örül ha én keresem napközbe.(Legalábbis én ezt érzem rajta). Ha összefutunk, és próbálom simogatni, megpuszilni, nem lök el, de érződik rajta hogy nem szeretné, stb. Plusz emellett elég sok fiúbarátja van... Viszont már egy hete az én pólómban alszik, ha ez számít valamit. Szerintetek kitudnék hozni ebből egy kapcsolatot, vagy csak élvezi az életet, és csak szórakozik velem? Én 21f, ő 19l

2020. szept. 22. 01:22
 1/7 Rosco565 válasza:
100%

Szerintem mond meg neki mit akarsz...

Ha elhajt akkor csak játszadozott...

2020. szept. 22. 02:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát én pl ilyenek után mindig zavarban vagyok és nem akarom hogy mások előtt véletlenül is szóba hozza

Nyilván ez is csak egy lehetőség az okokra amiért ezt csinálja

De az #1 gyel értek egyet amúgy

2020. szept. 22. 09:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Beszéld meg vele.

Ez lenne a legtisztább.

2020. szept. 22. 10:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Muszáj kommunikálnotok. Ne hagyd annyiban a dolgot ha neked sokat jelent. Majd írj kíváncsi vagyok mi lett
2020. szept. 22. 11:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Megmondanám neki, de félek hogy elhajtana. Az még hozzá tartozik az igazsághoz, hogy aztmondta még egy pár évig nem akar kapcsolatot. Viszont mikor velem van, akkor full úgy viselkedik, mintha évek óta együtt lennénk. Nagyon bújós, nagyon érzelgős egy kalandozáshoz képest. Vagy lehet csak ilyen a személyisége?. Illetve én próbálnék vele kommunikálni, de ha minden nap ráírok akkor azzal szerintem hamar rámunna. Nem szeretném, hogy azt higyje, hogy egész nap csak vele foglalkozok, mert az megint kiábrándító a számára. Így nemtudom, hogy mi legyen a következő lépés. Lehet most pár napig nem beszélek vele, utána meg áthívom filmezni, és ha belemegy, akkor megkérdem hogy most mi is van köztünk.
2020. szept. 22. 13:28
 6/7 anonim ***** válasza:
A következő együttlétnél beszélj éreznie kell azt hogy számíthat rád. Nem fog addig lépni amíg te se. Értem hogy félsz minden kapcsolatban vannak ilyen pontok de gondolj bele mi lenne ha nem tennel semmit. És ha megpróbálod... Mi baj lehet?
2020. szept. 22. 21:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem amit az 5/6-ban írtál jó ötlet feltétlenül tedd meg mert ha nem keresed rájöhet arra, hogy hiányzol neki. Utána meg jobb tisztázni a kapcsolatotokat mert jobb tudni az igazat még ha rossz is mert előtted az élet és tudsz változtatni.
2020. szept. 24. 05:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!