Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány akihez beajánlott...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akihez beajánlott egy barátom. Mit tegyek?Bövebben lent.

Figyelt kérdés
Szóval van egy lány akihez beajánlott egy haverom.t Tökre tetszik, szèp, viszont egyáltalán nem ismer engem, ès én se öt. Az a lényeg, hogy haverom ugye jó dolgokat mondott rólam és a lány azt mondta hogy szivesen megismerne engem de jelen pillanatban van egy másik srác aki beszél vele, és tetszik neki. Haverom mondta neki hogy akkor gondolja át ès írjon rám ha szeretne, ennek egy picivel több, mint egy hete. Szerintetek írjak rá inkább, és próbáljam meg elhappolni, vagy várjak. Barátom szerint jobb lenne várni. Segítsetek,légyszi!(16)

2020. szept. 21. 22:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Írj ra sztem, nem veszi tesz vele semmit:)
2020. szept. 21. 23:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
*veszitesz
2020. szept. 21. 23:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Írj rá szerintem is. A lány majd el tudja dönteni, hogy melyikőtök tetszik neki jobban.
2020. szept. 23. 13:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Rá is irhatsz de várhatsz is,ahogy te szeretnéd. Legalább meg tudod,mit akar a lány.

De hogy értetted azt hogy beajánlott?

2020. szept. 23. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!