Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Máskor is ez lesz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Máskor is ez lesz?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy fiúval beszélgettünk sokáig. Fél év után elhivott randizni. Minden jól ment. Majd jött a második ahol ő egy kivsit szótlan volt. Én nekem meg jó a beszélőkém szóval. Ez a fiú tulajdonképpen en is tudtam, hogy csak leakart fektetni csak halálosan szerelmes voltam belé. Ezért gondoltam biztosan ad majd időt. Ez tulajdonképpen lényegtelen. A dolog az volt, hogy meg ettünk egy fagyit, majd elmentünk gy helyre ahol tulajdonképpen csak a karjaiban voltam ő egyfolytában nézett de én még sosem csókolóztam és tudtam, hogy ő megakart. De nem is tudom miért csináltam, de ahányszor leakart smárolni én csak elnevettem magam aztán megtörtént szerintem borzasztóan csinálhattam mert aztán hazament rögtön. Haza se kísért. Azelőtt mindennap írt után sose. Megkérdeztem mi a baja és azt mondta ez így nemfog működni. Vajon mindig elfogom rontani.

Egyébként ez a fiú köztudott volt, hogy engem csak az Exe elfelejtésére használt. Azóta nem is beszélünk

2020. szept. 21. 13:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdés? Igazábol mindegy is, te is tudod a valaszt. Semmit nem akar toled, csak szex es h elfelejtse az exet. Akkor? A te szemedben te csak ennyit érsz? Szerintem ne siesd ezt el. Hidd el, lesz majd egy olyan fiu aki heteket akar honapokat is var, ha te nem szeretned meg vele a dolgokat (persze nem csokra, de azt se erolteti rad). En nem keresnem ezt a fiut tobbet. Ne alazkodj meg elotte, meg azzal se, hogy rairsz. Az, hogy zavarban voltal ertheto, hisz te szerelmes voltal bele. Elmosolyogtad magad csok elott. Ez van, ha egy pasinak tetszel nem fog lelepni emiatt, hanem extra cukinak tart majd és ad egy puszit az arcodra.
2020. szept. 21. 13:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem is szeret, gyorsan akart megfektetni.
2020. szept. 21. 13:54
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazatok van
2020. szept. 21. 14:40
 4/6 anonim ***** válasza:
hát ebből sajnos nem lesz semmi, nem szeretett igazán, sajnos túl kell mennyél a szerelmi bánaton
2020. szept. 21. 19:06
 5/6 anonim ***** válasza:
71%

Annyira utálom az ilyen fiúkat akik csak kihasznláják teljesen önös célokra a lányt. Akit persze lelkileg összetörnek. Nem, ne is foglalkozzatok velünk. Törjétek össze az összes lány szívét aztán majd csodálkoztak, hogy az összes utál és elítél titeket. Hajrá.

17/L

2020. szept. 21. 19:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Felejtsd el az ilyen fiú nem éri meg, hogy szomorkodj miatta mert ő csak a céljaira akart felhasználni (gyorsan megfektetni). Eljön az is aki igazán szeret és te is szereted azzal beszéld majd meg, hogy még nem tudsz csókolózni, finoman mond meg neki, hogy még nem volt kapcsolatod és aki igazán szeret az örülni fog neked.
2020. szept. 23. 05:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!