Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan fogadjátok, ha instán rátok ír egy idegen srác, hogy szívesen megismerne? Ez jobb, mint az utcán leszólítás?
"Akinek ilyen szándékai vannak nem fogja törni magát hogy napokig hetekig beszélgessenek instan"
Dehogynem, simán benne van.
Off téma, de mégis mi a fenével kéne indítania?
"Valami értelmessel."
Aztán kenhetem a hajamra ezt a választ! Pont ez a bajom a társkeresőkkel is, hogy van pár kép, szimpatikusnak tűnik, esetleg matchelünk is, ezt megírom (hogy szimpatikus vagy stb), aztán ghosting.
Jogos, csak fiús szakra járok, baráti társaságom nem nagyon van, bulizni nem járok, mert eü okokból kifolyólag nem ihatok alkoholt, és félek, hogy nem tudnám magam visszafogni + nem akarok sofőr lenni, pár ember javasolta a táncházakat, azzal kapcsolatban elég bizonytalan vagyok.
Sajnos viszonylag könnyen kifordul a bal bokám, ezt egy nagyon szerencsétlen esésnek köszönhetem, a szalagavató előtt a táncórákon azt hittem, hogy meghalok, annyira fájt a végére mindig a bokám.
#15 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!