Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Hogyan fogadjátok, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogyan fogadjátok, ha instán rátok ír egy idegen srác, hogy szívesen megismerne? Ez jobb, mint az utcán leszólítás?

Figyelt kérdés

2020. aug. 31. 23:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
40%
#9 ha valakinek van egy olyan instaja amiből látszik hogy nem kamu nem hiszem hogy ki fog venni a zsebedből bármit is vagy épp betesz egy autóba és visz. Unokatesomat megállította egy csávó hogy beszélgessenek aztán felajanlotta hogy haza viszi mikor nemet mondott elkezdte rángatni. Akinek ilyen szándékai vannak nem fogja törni magát hogy napokig hetekig beszélgessenek instan egy olyan profilról ami normális és nem épp a világ túlsó felén elő japánok követik meg szivezik a képeit
2020. szept. 2. 21:32
 12/17 anonim ***** válasza:

"Akinek ilyen szándékai vannak nem fogja törni magát hogy napokig hetekig beszélgessenek instan"

Dehogynem, simán benne van.

2020. szept. 2. 21:57
 13/17 anonim ***** válasza:

Off téma, de mégis mi a fenével kéne indítania?

2020. szept. 2. 22:22
 14/17 anonim ***** válasza:
62%
Valami ertelmessel. Az, hogy sziamizu csak annyit jelent, hogy temégnemtudodhogyavilagonvagyokpedigtenylegdesemmiértelmesetnemtudokirniinkabbirjalte.
2020. szept. 2. 22:26
 15/17 anonim ***** válasza:

"Valami értelmessel."

Aztán kenhetem a hajamra ezt a választ! Pont ez a bajom a társkeresőkkel is, hogy van pár kép, szimpatikusnak tűnik, esetleg matchelünk is, ezt megírom (hogy szimpatikus vagy stb), aztán ghosting.

2020. szept. 2. 22:31
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
És mi ebből a tanulság? Amit a 3-asban írtam. Valódi helyszíneken adja magát a téma folyamatosan. És nem csak az derül ki, hogy ki "tűnik" szimpatikusnak, hanem az is, hogy ki valóban az, hiszen nem csak egy képet látsz róla, hanem látod, hogy hogyan viselkedik másokkal, mi a véleménye dolgokról, stb.
2020. szept. 2. 22:39
 17/17 anonim ***** válasza:

Jogos, csak fiús szakra járok, baráti társaságom nem nagyon van, bulizni nem járok, mert eü okokból kifolyólag nem ihatok alkoholt, és félek, hogy nem tudnám magam visszafogni + nem akarok sofőr lenni, pár ember javasolta a táncházakat, azzal kapcsolatban elég bizonytalan vagyok.

Sajnos viszonylag könnyen kifordul a bal bokám, ezt egy nagyon szerencsétlen esésnek köszönhetem, a szalagavató előtt a táncórákon azt hittem, hogy meghalok, annyira fájt a végére mindig a bokám.

#15 voltam

2020. szept. 2. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!