Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, titeket hányszor szólítottak le, hívtak randira az utcáról?
Figyelt kérdés
Írjatok életkort, meg hogy kb. hányszor történt ilyesmi, ha történt.2020. aug. 29. 15:51
A kérdező szavazást indított:
Nem szólítottak még le, de jó lenne
Nem szólítottak még le, de jobb is
Leszólítottak 1-2-szer
Leszólítottak 5-nél kevesebbszer
Leszólítottak 5-nél többször
Leszólítottak legalább már 10-szer
Leszólítottak már legalább 20-szor
Egyfolytába hivnak a pasik ismeretlenül
33 szavazat
1/4 anonim válasza:
Igazi randira hívás egyetlen egyszer volt (buliban nagy ígéretek meg persze lefütyülések többször, de én ezeket nem tekintem semminek). Nem zavar mondjuk, mert nekem mindig is fontos volt a randizáshoz, szerelemhez az, hogy ismerjem már az illetőt legalább egy kicsit, minden kapcsolatom így alakult ki, a mostani is.
20/L
2/4 anonim válasza:
Egyszer, azt mondta a srác hogy érdekes személyiségnek tűnök, szeretne megismerni. De mondtam hogy férjnél vagyok, így már nem akarta megismerni az érdekes személyiségemet. Hát így barátkozzon az ember lánya...
3/4 anonim válasza:
Lol, kérdező, ezt úgy írod, mintha a pasik között lenne egy is, aki mer kezdeményezni. Talán ha merev részeg.
4/4 A kérdező kommentje:
3-as, biztos van olyan, de ez a nők reakcióján is múlik, mennyire mernek.
2020. aug. 30. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!