Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Min kéne agyalnom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Min kéne agyalnom?

Figyelt kérdés

Most lesz életem első randija és őszintén félek, hogy mi lesz, félek, hogy valamit elcseszek, hogy lehet nem is randinak gondolja (kimondani nem mondtuk ki, de szerintem ez az). A kérdésem arra irányulna, hogy ezt a félelmet mivel tudom elűzni? Illetve normális, hogy ilyeneken agyalok? Van önbizalmam, nem ezen múlik a dolog, csak tényleg tetszik a lány, és szeretnék neki egy szép napot adni, ahol végig jól érezte magát velem. Előre is köszönök bármilyen segítséget 😁

19/F

2020. aug. 8. 21:04
 1/3 anonim válasza:
100%
Gondolj arra, hogy az egésznek a lényege, hogy jól érezzétek magatokat. Úgy menj, mintha szórakozni mennél. Szóval ne idegeskedj!
2020. aug. 8. 21:16
 2/3 anonim válasza:
26%

Strandolni menjetek. Vízben pancsoláskor természetes, hogy megérinted.

Sok duma helyett a csajokat érintésekkel kell bezsongatni. Előtte megihatsz egy vodka narancsot, melegben üt annyira, hogy lazább leszel. Ha így is azért zavarban leszel, és a csaj szóba hozza, akkor simán mondd, hogy tényleg olyan hatással van rád, hogy zavarba jössz tőle.

2020. aug. 8. 21:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Persze....mert minden no arra vágyik Hogy vadidegenek fogdossak rögtön ....
2020. aug. 26. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!