Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mit szeretne?
Figyelt kérdés
Egyik lány haverom sokszor furcsán viselkedik velem. Sokszor megfogja a kezem mikor sétálunk, néha még akkor is ha többen vagyunk. Ritkán, de van hogy lesmárol persze hagyja hogy viszonozzam.
Ő ragaszkodik hozzá hogy nem érez irántam semmit viszont én és több más haverom is máshogyan látja. Igaz hogy nyíltan még nem kérdeztem meg tőle de ha csak célozgatok rá akkor letagadja hogy szeretne többet. Eléggé hisztis típus így kicsit félek nyíltan megkérdezni.
Vajon fél bevallani? Esetleg önmagának nem meri bevallani? Talán fél valamitől?
Személyes tapasztalatok, vélemények? Volt már ilyen valakinél?
Valószínűleg többet szeretne tőled, mint barátság, csak még nem 100%-ig biztos az érzéseiben. Kérdezz rá!
2020. aug. 3. 23:12
2/9 A kérdező kommentje:
#1 csak mint mondtam hisztis típus és kissé félénk is félek hogy kicsapná a balhét és barátként is eltávolodnánk.
2020. aug. 3. 23:17
3/9 anonim válasza:
Hisztis típus, na és? Ha még tovább vársz, nem lesz belőle semmi. Egyébként a kérdésed pedig teljesen jogos lenne, szóval nem kéne rajta kiakadnia. Az is lehet, hogy azt várja, hogy rákérdezz.
2020. aug. 3. 23:19
4/9 anonim válasza:
A leírtak alapján ez lenne a tippem:
Nem tudja, hogy te hogyan érzel.
Azért nem vallja be nyíltan, mert nem akar hoppon maradni, ő sem szeretné, hogy véget érjen a barátságotok.
Ha kell a csaj, néha te is kezdeményezhetnél flörtölést, vmi udvarlás-féleséget... ;)
Ha örömmel fogadja, elhívhatod vhova, stb.
2020. aug. 3. 23:28
5/9 anonim válasza:
Bejössz neki, és szerintem akarna is kapcsolatot, csak attól fél, hogy te nem. Kérdezz rá egyszer.
2020. aug. 3. 23:43
6/9 A kérdező kommentje:
Amúgy gyakran kérdezgeti hogy a baráti körünkben lévő csajok bejönnek-e nekem illetve egyszer rákérdezett egy számára ismeretlen csajra hogy a barátnőm-e.
2020. aug. 4. 20:27
7/9 anonim válasza:
Valószínűleg tetszel neki és próbál rájönni hogy ez kölcsönös-e S előfordulhat hogy nem bízik magában S nem hiszi hogy lehetne esélye
2020. aug. 7. 01:12
8/9 A kérdező kommentje:
Lehet, csak engem is elbizonytalanít hpgy ha neten beszélünk akkor tagadja.
2020. aug. 7. 01:52
9/9 anonim válasza:
Eléggé furcsa a jelenlegi kapcsolatotok ezek szerint. Szerintem 2 lehetőség lehet, vagy többet akar "barátság extrákkal" formában, vagy többet akar "párkapcsolati szinten". Ahhoz hogy ezt eldöntsd, tőle kell megkérdezned hogy mit akar, mert itt nem hiszem hogy bárki is biztosra meg tudná mondani hogy mit is érez ő. Remélem tudtam segíteni, sok sikert a továbbiakban!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!