Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek egy lánynak illik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy lánynak illik vasalni a haját?

Figyelt kérdés

Nem is tudom mert azt vettem észre hogy a legtöbb fiú mindig ilyen hosszú vasalt hajú lányokkal vannak nekem is elég hosszú derékig érő a hajam és nagyon göndör eddig egyszer kétszer kivasaltam és azt vettem észre hogy olyankor jobban megnéztek és flörtöltek személyek velem de előtte göndören annyira nem

Lehet rendszeresen vasalnom kéne és akkor végre be is pasiznék

Mit gondoltok

Írjatok Kort és nemet is légyszi

2020. júl. 31. 12:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
55%
*nekem
2020. júl. 31. 14:50
 12/18 anonim ***** válasza:
51%
Ez vagy azért van, mert a hajad természetesen nem nagyon áll sehogy, és ha kivasalod, akkor meg igen, de ha göndörítenél rajta, akkor is ugyanúgy jól nézne ki. Vagy azért, mert az ilyen ribizli lányok gyakran vasalják a hajukat, amit a fiúk megfigyeltek, és a vasalt hajat automatikusan azzal kötik össze, hogy akkor azzal a lánnyal messzire el lehet jutni. Ezért veled is próbálnak kikezdeni, viszont ebben az esetben benned is csak a ribizlit keresik.
2020. júl. 31. 23:38
 13/18 anonim ***** válasza:

12es

Milyen ribizli lányok?

Nem minden ribi vasalja a haját, és nem minden fiú köti össze a vasalt hajat a ribikkel..

Továbbá, ha a Kérdező kivasalja a haját, akkor nem benne is majd csak a fogják keresni a fiúk.

Mégis miért kell ilyen fszságot írni? Vagy általánosítani?

2020. aug. 1. 01:22
 14/18 anonim ***** válasza:
#13 egy ennyire rövid szöveget nem tudsz értelmezni, azért ahhoz már tehetség kell... Vagy csak nem magadra ismertél és az bánt ennyire? :)
2020. aug. 1. 01:25
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Illik, csak szerintem már sokan arra asszociálnak róla, hogy akiknek nagyon ki van vasalva, azok könnyen kaphatóak, mivel ez ilyen "védjegye" lett bizonyos típusú lányoknak. Attól még te nem leszel ilyen, csak lehet, hogy a fiúk néhányan azt hiszik elsőre.
2020. aug. 1. 01:32
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

@13 Te nem tudsz olvasni, vagy te is ilyen lány vagy? Mert ha az utóbbi, akkor egy privit írhatnál! ;)

23/F

2020. aug. 1. 01:35
 17/18 anonim ***** válasza:

16 Szerintem te hamarabb megtaláltál engem mint én teged:D

13 Nem ismertem magamra, Te magadra ismertél esetleg?

2020. aug. 1. 01:43
 18/18 anonim ***** válasza:

Vasaltam, míg tini voltam. Tönkrement. Olyan copfom volt, nem tudtuk összefogni, sorra szaggata a hajam a hajgumikat, csattokat. Mostmár a fele sincs meg, de persze, fessed meg vasaljad mert az a trendi... Később meg majd sírhatsz, hogy tönkretetted a gyönyörű göndör hajad.....

Ha neked tetszik ahogy van, eszed ágába se álljon kivasalni, csak azért mert másoknak olyan.

27L ha ez ennyire fontos

2020. aug. 15. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!