Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy lánynak illik vasalni a haját?
Nem is tudom mert azt vettem észre hogy a legtöbb fiú mindig ilyen hosszú vasalt hajú lányokkal vannak nekem is elég hosszú derékig érő a hajam és nagyon göndör eddig egyszer kétszer kivasaltam és azt vettem észre hogy olyankor jobban megnéztek és flörtöltek személyek velem de előtte göndören annyira nem
Lehet rendszeresen vasalnom kéne és akkor végre be is pasiznék
Mit gondoltok
Írjatok Kort és nemet is légyszi
12es
Milyen ribizli lányok?
Nem minden ribi vasalja a haját, és nem minden fiú köti össze a vasalt hajat a ribikkel..
Továbbá, ha a Kérdező kivasalja a haját, akkor nem benne is majd csak a fogják keresni a fiúk.
Mégis miért kell ilyen fszságot írni? Vagy általánosítani?
@13 Te nem tudsz olvasni, vagy te is ilyen lány vagy? Mert ha az utóbbi, akkor egy privit írhatnál! ;)
23/F
16 Szerintem te hamarabb megtaláltál engem mint én teged:D
13 Nem ismertem magamra, Te magadra ismertél esetleg?
Vasaltam, míg tini voltam. Tönkrement. Olyan copfom volt, nem tudtuk összefogni, sorra szaggata a hajam a hajgumikat, csattokat. Mostmár a fele sincs meg, de persze, fessed meg vasaljad mert az a trendi... Később meg majd sírhatsz, hogy tönkretetted a gyönyörű göndör hajad.....
Ha neked tetszik ahogy van, eszed ágába se álljon kivasalni, csak azért mert másoknak olyan.
27L ha ez ennyire fontos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!