Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy lánynak illik vasalni a haját?
Nem is tudom mert azt vettem észre hogy a legtöbb fiú mindig ilyen hosszú vasalt hajú lányokkal vannak nekem is elég hosszú derékig érő a hajam és nagyon göndör eddig egyszer kétszer kivasaltam és azt vettem észre hogy olyankor jobban megnéztek és flörtöltek személyek velem de előtte göndören annyira nem
Lehet rendszeresen vasalnom kéne és akkor végre be is pasiznék
Mit gondoltok
Írjatok Kort és nemet is légyszi
Nem illik vasalni a haját egy lánynak (marmint attol függ,hogy ezt hogy érted, mert én úgy értem hogy nem kötelező:D)
Az igaz, hogy van hajvasaló és hajgöndörítő is. Szerintem a természetes göndöd haj az elég ritka (és nagyon szép), es sok lány (akinek nincs göndör haja) inkább kivasalja a haját mert a haja sehogy se áll / hullámos, de inkabb kócosnak tűnik stb (pl nálam ez van,én ezért vasalom)
A lényeg hogy nézzen ki valahogy. Szerintem a göndör az ugyanúgy szép mint a vasalt, de komolyan. Igazábol, ízlés kérdése. Szerintem biztos nagyon szép vagy így is:)
17/l
Nincs olyan, hogy illik.
Én pl. vasalom, mert bár alapból egyenes hajam van, kifele áll a vége. Ápoltabb, ha végigmegyek vele vasalóval.
Viszont ha természetes göndör hajam kenne, inkább arra törekednék hogy szép hullámokat csináljak. Ennek meg van a technikája. Ha alapból fésülöd a göndör hajad, az csúnya. Viszont ha jól bánsz vele, sokkal szebb, mint egy unalmss egyenes. Legalábbis én ha választhatnék, göndör hajat szeretnék.
Nem a hajvasaláson fog múlni a kapcsolatod.
De ha neked tetszik, akkor vasald!
Ez nem illendőség, hanem divat kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!