Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randis sztorikat írtok? Kíváncsi vagyok hogy mire számíthatok😂
Egyébként figyelmeztetlek, hogy első csóknál nem feltétlen megy majd minden magától. Nekem legalábbis nem ment🤷🏻♀️
Nyitva volt a szemem mint egy bagolynak és próbálkoztam kitalálni, hogy mit kéne csinálnom😅
Nekem még sajnos nem volt...😕
De itt van pár:
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__randizas..
Nos én Badoon ismerkedtem egy 21 éves fiúval.
180 cm-t mondott (én vagyok 163) és magasabb voltam pár centivel nála.
Nem úgy nézett ki, mint a képeken és mikor busszal érkeztem, az ablakból már ezt fel is fedeztem. Erősen gondolkodtam azon, hogy inkább nem szállok le, hanem tovább megyek...
Nálam egyrészt elég fontos a higiénia minden szempontból és mikor mosolygott... Rettenetesen sárgák voltak a fogai. Persze, ha valakinek ferde, arról nem tehet, mert hát genetika, de ha valaki nem mossa, az inkább trehányság.
Neten azt mondogatta, hogy meg fog ölelgetni, nem fog majd elengedni... Stb.
Hát összesen 2x öleltük meg egymást, mikor találkoztunk és mikor elbúcsúztunk. Akkor is én kezdeményeztem, mert hát ő nem mert.
Hogy is fogalmazzak.
Adta a kemény csávót interneten, de élőben majd megettem reggelire. Én éreztem magam a férfiasabbnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!