Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elxben kérdése:
Érdeklődés felkeltése, mit tegyek?
Figyelt kérdés
kint voltam a barátaimmal és találkoztam egy lánnyal akivel életembe akkor találkoztam 3-jára és kettesbe elbeszélgettünk 2 órát. Miközbe beszélgettünk nem voltam feszült egyenes voltam és mindig tudtam mondani témákat amikről tudtunk beszélni. A beszélgetésünket messengeren folytassuk de valahogy úgy érzem hogy az interneten nem tudok annyira megnyilni valaki előtt mint élőbe és nem tudom hogy keltsem fel az érdeklődését addig ameddig biztosra leszek hogy kijönne velem.17/F2020. júl. 8. 16:57
1/2 anonim válasza:
Nem kell itt szórakoznak haver, elhívod sétálni aztán már beszelhetsz is neki!
2/2 anonim válasza:
Hát, szerintem találkozzatok; ott úgyis több az inger; jobban lehet beszélgetni; én ha lehet, minimálisra csökkenteném az online chatelgetések számát vele; és jobban preferálnám tehát; a személyes találkozásokat. Mert most otthon, ingerszegény környezetben milyen témák vannak? ... Hát elmentek sétálni, akkor meg megláttok valamit, és rögtön beindul róla ezer gondolat is a fejetekben, amit tudtok továbbfűzni. Én se szeretem azt , amikor már online beszélgetünk, és irogatunk, és a végén már tökre erőltetett lesz; és akkor öt percenként egy szmájli; meg mittudomén. Ez nem jó. Élőben sokkal jobb, meg sokkal személyesebb is, rögtön látod az ember arcán is a reakcióit; mondjuk otthonról is lehet videókamerázni, de azért az mégse ugyanaz; meg attól még, hoy nem irásbeli chat , attól még ugyanúy ingerszegény környezet; tehát eleve nem jön elő annyi téma; tehát talizzatok akkor élőben, személyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!