Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Emiatt egy féreg lennék? 20/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt egy féreg lennék? 20/L

Figyelt kérdés

Volt egy 3 éves párkapcsolatom. Ennek az időnek az utolsó egy év borzalmas volt. Nem foglalkoztunk egymással, rengeteget veszekedtünk, bántottuk egymást. Kiábrándultam belőle,már nem szerettem. 1 hónapja szakítottunk, közös megegyezés alapján, szépen nyugodtan megbeszéltük.

Mikor szakítottunk egy régi nagyon jó ismerősöm nagyon komolyan elkezdett udvarolni, nagyon megtetszett nekem, beleszerettem. Összejöttünk és nagyon boldog vagyok/boldogok vagyunk. Ki is tettem a minap Facebookra egy közös képet amire az exem azt reagálta, hogy egy f@széhes féreg vagyok, hogy már van is más.

Tényleg az lennék mert szerelmes lettem 1 hónappal a szakítás után és mert boldog vagyok?

2020. júl. 3. 14:43
A kérdező szavazást indított:
Igen, az vagy
Nem, nem vagy az
49 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis, ettől még nem vagy rossz ember. Szimplán hamarabb továbbléptél mint ő.. es ez zavarja meg bántja is őt, emiatt reagált így, dühös
2020. júl. 3. 14:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy egy hónapja szakítottatok csak egy dolog. Írtad, hogy már egy éve csak veszekedtetek. Itt nem egy hónap alatt múlt el az, amit iránta éreztél, hanem már hónapokkal ezelőtt. Szóval nem, nem vagy féreg.
2020. júl. 3. 15:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az exed egy közönséges bunkó. Akkor se írnék ilyet, ha fáj.
2020. júl. 3. 15:21
 4/8 anonim ***** válasza:
60%

Tény hogy nem vagy féreg! Az viszont hogy 1 hónap után már mással vagy kapcsolatban az nincs rendben. Egy 3 éves kapcsolatot sokkal több idő magunkban értékelni, lezárni és teljesen túltenni magunkat rajta. Rossz ötlet volt egy másik kapcsolatba menekülni, de ettől függetlenül remélem boldogok lesztek!

24/F

2020. júl. 3. 16:21
 5/8 anonim ***** válasza:
33%

Három év után egy hónap alatt párt találni azért furcsa!

Még egy kicsit illő lett volna várni!!!!

2020. júl. 3. 22:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hiába volt 3 éves kapcsolat, ha egy éve már csak szenvedés volt. Attól, hogy a fiúnak nem volt egyértelmű a vége, és csak a lány lépett tovább lényegében még a szakítás előtt, attól még nem lesz féreg.
2020. júl. 3. 23:24
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A régebbi párod csak irigy.

Nem vagy féreg, csak hamar sikerült továbblépned.

2020. júl. 4. 12:40
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Illő lett volna várni? Nem meghalt a srác... Egy amúgy is 1 éve (!) sz*r kapcsolat lett lezárva.

Nem vagy féreg kérdező, az exed egy gyökér.

2020. júl. 4. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!