Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Rózsa minden alkalommal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rózsa minden alkalommal?

Figyelt kérdés
Ez kb. 20 éve volt, még tinikoromban. Volt egy barátnőm, aki járt egy fiúval. (Tizenévesek voltak, még középiskolások) A fiú minden egyes találkozásukkor vitt neki egy szál rózsát, tehát kb, mindennap. Ezt úgy mondta a lány, mintha ez természetes dolog lenne. Én még nem hallottam ilyet addig, hogy valaki minden egyes találkozásnál rózsát kapjon. Szerintetek ez normális vagy sem? 30+ évesek, a ti ifjúkorotokban ez normális volt?
2020. júl. 1. 13:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem normális, dehát a a fiú ezt akarta, hadd tegye.
2020. júl. 1. 14:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Még én sem hallottam ilyenről, de véleményem szerint annyira azért nem furcsa. Bár én kifejezetten nem szeretem a monotonitást, ezért az nem tetszene, ha minden egyes nap rózsát kapnék. Sokkal jobban örülnék apró dolgoknak amelyeket az adott fél itt-ott talál. Egy szál ibolya, százszorszép és egyéb virágok vagy egy szép levélke, egy szép termés, egy érdekes kavics... Ezek a dolgok sokkal jobban tetszenének nekem, mint minden nap egy pénzért vásárolt rózsa. Ráadásul a gyűjtögetett dolgoknak meg van az az előnye, hogy nem mindig lehet találni erre méltónak mondható tárgyacskát, ezért az a folytonosság is abba tudna maradni, hogy minden nap jár egy ilyen ajándék. Mivel az sem jó, hogyha valaki túlságosan hozzászokik a mindennapi ajándékozáshoz és mikor a másik félnek nincs alkalma virágot vásárolni akkor ez haragot szülhet és csalódottságot. Összességében kedves gesztus, de egy idő után kifejezetten zavaró lehet. Igazság szerint szubjektív az, hogy valakinek ez tetszik e.
2020. júl. 1. 14:31
 3/3 anonim ***** válasza:
84%
Én is szoktam mindig kapni valam apróságot (igaz mi "csak" hetente találkozunk a távolság miatt). Valakinek ez a szeretetnyelve, és szeret adni. Én sosem várnám el, de nincs vele bajom.
2020. júl. 1. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!