Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Adjatok nekem tanácsot ezügybe...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjatok nekem tanácsot ezügyben, hogy mitévő legyek a lánnyal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

3x taliztunk, jó hangulat volt köztünk, meg is volt az a plusz,ő is jól érezte magát ahogy mondta. De egy hétre haza kellett utazni a szüleihez,kövi héten meg a munka miatt. Megértem..

Azonban a héten már hiába próbálom rávenni talira, valami kibúvót keres/talál. Szerdán írtam neki,hogy holnap /szombaton/ elmehetnénk valahova kettesben, erre talált kifogást hogy valami szülinapra kellene mennie.. Szerintetek kapufa ez a lány számomra?

2020. jún. 26. 20:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mivel mindig passzolja a lehetőségeket és sosem hoz fel helyette másik időpontot, úgy tűnik hogy igen, nem akarja ezt folytatni.
2020. jún. 26. 20:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Hat.. lehet. Probalkozz tovabb es kiderul. Lehet tényleg elég elfoglalt mostanában.

De ha továbbra is koptat, vagy nem érzed hogy nagyon örülne a találkozásnak akkor valszeg off:/

2020. jún. 26. 20:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérdezd meg őszintén,hogy ha nem szeretne akkor mondja meg,ne pazaroljátok egymás idejét. Kérdezd meg,légy bátor.
2020. jún. 26. 21:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Vannak akiknek az időpontok rendkívül szerencsétlenül jönnek ki. Bár én még elég fiatal vagyok, de főleg az iskolából vannak ilyen élményeim. Rengeteg olyan eset volt mikor egy kirándulásra, vizsgálatra nem tudtam elmenni más programok miatt. Sosem hitték el, hogy valóban más programom lenne, azt gondolták, hogy csak ellógom ezeket a dolgokat, de én az igazat mondtam. Ne csak azt kérdezd meg, hogy azon az időponton jó e neki, hanem azt is, hogy milyen időpont lenne akkor megfelelő! Ha nem akar rá válaszolni, akkor valóban nem is szeretné, hogy többször sor kerüljön találkozásra. Azonban szerintem még ne add fel vele kapcsolatban.
2020. jún. 27. 10:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát ma délelőtt hívtam volna, nem vette fel kétszer sem, írtam neki SMS-t udvariasan megkérdeztem,szeretné-e folytatni, vagy mit gondol, azóta semmi reakció :( még messenger üzenet sem jött válaszként.
2020. jún. 27. 17:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd... :/ Jön majd más!
2020. jún. 27. 18:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért elég gonosz ez a lány. Ha nem érdeklődik irántad akkor is illene legalább jelezni valamilyen módom ezt. Látod, itt a tökéletes bizonyíték rá, hogy nem ő lesz a megfelelő!
2020. jún. 27. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!