Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon kihasznalasnak hangzott?
Nem annak szantam egyatalan sot nem is akarom a sraccal meghivattatni magam akivel randizok.
Pesti a srac akivel ma randiztam tehat jovobeli sulistarsam lesz egyetemen ma beszelgettunk h milyen kajazasi lehetosegek lesznek majd ha egyetemista leszek mondom neki: Majd te megmutatod nekem a legjobb ettermeket pesten. o valaszolja: igen de a kajat magadnak veszed mint eddig is. en mondom: okes nyilvan, meg legalabb tudni fogom h ha koleszos leszek hova menjek majd kajalni :)
ma egyszer meghivott egy italra de mondtam azt is neki h majd visszahivom szvl tenyleg nem volt semmi celom ezzel az ettermes megjegyzesemmel
Hát ez a srác egy smucig alak és bunkóság is ilyet mondani szerintem - én a helyedben dobnám ezt a srácot, aki már a legelején úgy nyilatkozik, hogy ő biza egy fillért sem költ a nőjére.
Nem kihasználás az, ha a barátod egyszer-kétszer meghív kajálni, de ha a semmiért csak krogatni akar majd téged, na az kihasználás lesz a javából!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!