Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan csináljam, magàtól jön...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csináljam, magàtól jön majd?

Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy be fog következni az első csókom. Viszont nagyon nem vagyok ott a témàban. Még soha nem csináltam és eléggé aggódom, hogy elszúróm. Nem tudom ez magától jön majd vagy gyakorolnom kéne? Nem tudom mit hogy kéne csinálnom.

2020. jún. 22. 13:44
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
Majd jön, ne nyomd túlságosan át a nyelved, sem az arcod neki. Próbálj inkább lassabb és óvatosabb lenni, abból nem lehet gáz. Majd ha gyakoroltatok, vadulhattok.
2020. jún. 22. 13:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Jönni fog. Sose felejtem el, hogy az első csókom előtt videókat néztem, hogy hogyan kell stb...nem is történt meg amikor terveztem. Aztán részegen egy csaj lekapott és, mintha mindig ezt csináltam volna. :D Remélem neked összejön a gyönyörű romantikus első csók. 23F
2020. jún. 22. 14:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Én is, köszönöm:))
2020. jún. 22. 14:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ösztönösen jönni fog mit hogyan kell csinálni :)
2020. jún. 22. 14:52
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon izgultam, de tényleg jött magától :) Lényeg, hogy ne nyomd át annyira a nyelved a szájába, hogy már a hátsó fogait eléred, mert az nagyon kellemetlen. Azonnal nem is kell nyelvezni, először csak az ajkait puszilgasd, ízlelgesd. Ha a másik már tapasztalt, engedd, hogy ő irányítson.
2020. jún. 22. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!