Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak ha nem ir nekem magatol?
Figyelt kérdés
Van egy fiu baratom,de nem vagyok bele szerelmes es o se belem.Az a problemam hogy amikor fent vagyok a neten es o is fent van akkor magatol nem ir,(a multkor nem vette eszre hogy irtam neki meg hogy fent vagyok)de ha en irok neki akkor utana jol eltudunk beszelgetni,de nem ertem hogy magatol miert nem ir...Pl.ha ma beszelnek vele es holnap is ra akarok irni akkor nem merek mert felek hogy idegesitem,de azt mondta hogy nem idegesitem, szereti ha irok neki...Szoval ez a masik problemam.Remelem tudtok nekem segiteni.2016. márc. 26. 17:58
1/2 anonim válasza:
Hagyd a francba, egy idő után ha hiányzol neki úgyis keres, ha meg nem, akkor legalább nem pazaroltad fiatal és értékes éveid egy arra méltatlan személyre..
2/2 A harmadik szem válasza:
Nagyon rosszul közelíted meg az egészet. Ez nem ennyire bonyolult!!!
Ha szeretnél vele beszélgetni, mert jó, akkor írj rá!!!
Ne érdekeljen már az, hogy "de hát akkor mit fog rólam gondolni, ha írogatok neki folyton?" Egy épkézláb kapcsolatnak az alapja az ŐSZINTESÉG. Ha egy olyan arcodat mutatod neki, ami csak azért van, hogy ne utáljon, akkor már régen rossz az amit csinálsz. Legyél önmagad => Ha beszélgetni akarsz vele, beszélgess vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!