Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti hogyan kezdeményeztetek férfiakkal? Ami be is jött.
Figyelt kérdés
2020. jún. 21. 20:31
1/16 anonim válasza:
Rázom előtte a csöcsöm és hozzádörgölöm a pinám.
2/16 anonim válasza:
Ráírtam facebookon, hogy az előző esti bulin nem volt alkalmunk beszélgetni.
5/16 anonim válasza:
Olyat, hogy leszólítsak egy férfit, sosem csináltam. Ha valakivel találkozom, és érdekel, akkor először felderítek. Mikor mit csinál, mit szeret, hol jár-kel, és igyekszem összefutni vele az utcán, a munkahelye környékén, buszon. Kiderítem a szülinapját és megköszöntöm. Beszélgetek vele és viszek neki apróságokat, amiben kedvét lelheti és ami rám vagy a beszélgetésünkre emlékezteti. Vörös ruhákat veszek és kiengedem a hajam. Szűkös helyiségekbe terelem, ha beszélgetünk, közel lépek hozzá, vagy látványos mozdulatokat teszek. Sokat nevetek. Megkérem, hogy magyarázzon el valamit. Az elveiről kérdezem, vitatkozom vele. Segítek megvalósítani a terveit, ötletelek vele. Érdeklődöm, akár csak a hogyléte felől is. Felajánlom, hogy megmasszírozom a vállát, ha fáradt. Megigazítom az ingét. Megkérem, hogy segítsen, mert mondjuk lecsúszott egy zipzár a ruhámon, vagy összegabalyodott a hajam. Megdicsérem, ha sokat dolgozott. Sütök neki. Megosztok magamról dolgokat, pl. hogy milyen nagy vagy hideg a kezem, demonstrálom, és megfogom az övét. Kihívom szkanderre :D Elmesélem neki, ha vele álmodtam. Megdicsérem az ízlését. Élcelődöm azzal, hogy minden jel arra mutat, hogy nagyon frusztrált és társaságra lenne szüksége. Festek egy képet, amit ő ihletett.
6/16 anonim válasza:
Nekem eddig semmi nem jött be... :(
7/16 anonim válasza:
Kell nekem egy ilyen lány, mint az #5-ös :D
8/16 anonim válasza:
Kedves hetes olyan lany nem kell mint a hármas?🤨
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!