Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szoknya vagy nadrág tetszik jobban egy lányon első randin?
Figyelt kérdés
Szerintetek?
Jövő héten lesz az első randim egy fiúval akivel egy éve beszélek. Na most én nam vagyok sem sovány sem sportos, van rajtam felesleg és narancsbőr is. Szívesen vennék szoknyát ebben a dögmelegben, de tudom, hogy ez annyira nem vonzó...
Szóval az igazi kérdés, combközépig érő szoknya vagy hosszú nadrág?
18L
2020. jún. 9. 20:07
A kérdező szavazást indított:
Nadrág
Szoknya
54 szavazat
1/11 anonim válasza:
Most fog látni téged először? Őszintén szólva nem hiszem, hogy ezen múlna bármi is, főleg ha már látott.
2/11 A kérdező kommentje:
Élőben igen, most fog látni először, és már átbeszéltük ezt, csak félek nehogy meggondolja magát vagy valami...
2020. jún. 9. 20:58
4/11 anonim válasza:
Azt amelyikben jobban érzed magad és szerinted jobban áll, bár szerintem ezen nem fog múlni
5/11 anonim válasza:
Nem ez fogja érdekelni, de azért a szoknyára nyomtam, nekem az bejön. A lényeg, hogy mindegy mit veszel fel, ha belement a randiba, akkor már vannak érzései irántad és ez nem fogja zavarni
6/11 anonim válasza:
Kuldj kepet,konnyebb donteni..
19f
8/11 A kérdező kommentje:
Nagyon jól alakult, azóta már egy pár vagyunk :))
2020. szept. 6. 18:13
9/11 A kérdező kommentje:
Amúgy végül nadrágot vettem :P
2020. szept. 6. 18:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!