Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Randizni hív, de nem keres?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizni hív, de nem keres?

Figyelt kérdés

Szóval ha valaki randizni hív, de nem sokat keres egy nap, akkor az mit jelent egészen pontosan?

(randi előtt állunk, még nem történt meg.)

Egyszer ad egy (+) jelet, de aztán egy (-) jelet...

Mármint izgatott ezzel kapcsolatban, de mégsem nagyon dumálunk írásban. Ő szerette volna nagyon.

Nagyon tetszik, és szeretnék vele dumálni, de sok lehetőségem nincs...De mégis teszi a lépéseket. Valamilyen szinten nekem fontos a csevej is.

És plusz tény, ő is lány.

Talán jobban ismeritek, ez mit jelent.

Nagyon köszönöm szépen, a válaszokat.

19/l

2020. jún. 5. 11:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar írásban nagyon beszélni, ha engem kérdezel szerintem a randira tartogatja magát. Nem kell aggódnod, inkább gyakrabban randizzatok és megvan a beszélgetés 😀
2020. jún. 5. 12:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát te randizol vele, mi Nem ismerjük. Elég fura ha nem dumáltok... Nem tudom mi lehet, kérdezz rá
2020. jún. 5. 12:15
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha mást nem, a randin biztos kiderül, hogy ő is ugyanúgy érdeklődik-e, mint te. De szerintem ha nem, nem hívott volna el randizni.
2020. jún. 5. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!