Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hívjam el randizni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjam el randizni?

Figyelt kérdés
Beszélgetek egy lánnyal facebookon és nem tudom hogy hogyan hívjam el sétálni vagy valami
2020. jan. 27. 21:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan bonyolult az hidd el. Én annyit csináltam hogy beszélgettem vele, érdeklődtem hogy suli után mit szokott csinálni utána meg megkérdeztem hogy van-e kedve elmenni velem valamerre.
2020. jan. 27. 21:08
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem legyél laza. Csak hívd el, de fontos hogy udvarias legyél. Internetes kapcsolatoknál mindig nagyon fontos, hogy minél előbb találkozhattok.
2020. jan. 27. 21:09
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok az persze akkor jó hogyha suliba jár legalább a csaj 😅. De ha nem is úgy van akkor is csak rákérdezel egyszer hogy nincs-e kedve és kész
2020. jan. 27. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!