Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú társaim! Az alábbi fiatal lányok szerintetek mennyire szépek? 10/? és szerintetek milyenek?
Figyelt kérdés
Szerintem Magyarország legszebb lányai. :-) Nekem nagyon bejönnek, mindent megtennék egy ilyen barátnőért!
Tóth Andi: [link]
Luna Joanna Michelle: [link]
Emci Beauty: [link]
Lovan Heni: [link]
Palvin Barbi: [link]
18-25 évesek. Szerintetek?? :-)
2020. máj. 22. 22:52
2/24 A kérdező kommentje:
2020. máj. 22. 22:56
4/24 A kérdező kommentje:
Ő nem annyira, de találtam róla is képet.
2020. máj. 22. 23:03
5/24 anonim válasza:
Tóth Andi 10/9
Luna Joanna Michelle 10/9
Emci Beauty 10/8
Lovan Heni 10/7
Palvin Barbi 10/10
Szigethy Hanna 10/9
6/24 anonim válasza:
Az egyes jöhet, a többit sem mondanám csúnyának, csak pocsék képeket raktál be. Pl aki neked tetszik sza Rt se látni belőle. Palvin Babrit viszont sosem értettem. Jellegtelen arc, vékony de semmi extra.
7/24 anonim válasza:
Lovas heni 14 év körül lehet, úgy pakold ki Gyakorira.
8/24 A kérdező kommentje:
14 már rég elmúlt, nézd meg a képet!
2020. máj. 22. 23:24
9/24 anonim válasza:
Tóth Andi, Luna és Palvin Barbit szépnek tartom. A többi átlagos.
10/24 anonim válasza:
Tóth Andi 10/6
Luna 10/5
Emci 10/9
Heni 10/6-7
Palvin 10/9
Ja, és egyébként Heni közel sincs 18, 14 éves kb (nagyon max 15 de kb esélytelennek látom hogy azt betöltötte volna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!