Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Rendezzek ebbol jelenetet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendezzek ebbol jelenetet?

Figyelt kérdés

Van egy srac akivel 2 eve osszejarogatunk, aztan komolyabban is megprobaltuk de nem ment, akkor mondott egy lanykeresztnevet,hogy o tudta ugy megmozgatni belulrol, csak a csaj messze van, de mondta h neki nincs elvileg szerelmi banata mert mar van uj (en). Attol fuggetlenul joba maradtunk,talalkozgattunk, csak a virus miatt hazajottem, de neha ir h miujsag aztan ennyi. Irta mar 2 honapja is h szeret engem, csak nem ugy. Na de lattam h kitett egy zenet, megneztem a likeolokat es ott vt az a csaj akit emlitett, nost neztem meg eloszor, de uristen gyerekek..hat valami botrany. Ugyanazt az egyetemet vegezte amit en. 10percig ultem es neztem magam ele hogy ezt nem hiszem el, hat en azt hittem valami szep lanyrol van szo.

Szerintetek ha ez miatt ma rairnek es megkerdeznem, hogy most ez komoly,hogy o tudta megmozgatni?😅 mert eskuszom ezek utan nekem talalkozni sincs kedvem vele nem meg lefekudni😐😐😐 azt hiszem ez a lany nem volt a baratnoje, cska mikor ossze akart a sraccal koltozni a srac visszalepett, de megbanta. En meg annyira de annyira megkerdeznem, hogy ez most komoly h ez a csaj az??😅

Szerintetek tegyem vagy ne tegyem vagy lejaratom vele magam? Elore is koszi a valaszt.

2020. máj. 18. 09:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hagyd.

Nem veletlen nincs most vele, hanem irantad érdeklődik.

Őszintén, miert kell foglalkozni azzal, hogy nez ki?

Az a csaj elmúlt, ne legyél toxikus kérlek.

2020. máj. 18. 09:54
 2/10 A kérdező kommentje:
De vele lenne..ha nem lenne messze. Mert mikor megprobaltuk komolyabban es mondta h o nem erez tobbet kitett egy zenet ami errol a csajrol szol, es az volt benne h lehet miatta nem tud mast szeretni..
2020. máj. 18. 10:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet tudni, hogy kinek miért jön be valaki.

Lehet egy egy olyan pillanatod valakivel, ami beléd ég és ott akkor nagyon megfog.

Ki tudja, lehet neked is volt olyan korábbi pasid, akin meg ez a fiú akadna le, hogy te jó ég, mit ettél rajta..

2020. máj. 18. 10:17
 4/10 A kérdező kommentje:

Igen, csak o elvileg miatta nem jott ossze velem, mert kitett azokutan h megprobaltuk egy olyan zenet h lehet miatta nem tud mast szeretni.

Miatta??? Ez most komoly. Uuugy megkerdeznem...

2020. máj. 18. 10:28
 5/10 A kérdező kommentje:
Csak lehet ezzel mgamat minositenem le, hogy nezegetem..
2020. máj. 18. 10:35
 6/10 anonim ***** válasza:
De ha te úgymond masodik választás vagy csak es ha tehetne vele lenne téged meg dobna miatta, akkor miert vagy vele?
2020. máj. 18. 14:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Mi a baj a lánnyal? Miért érzed botránynak, hogy ő tetszik neki?
2020. máj. 18. 14:45
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy borzalmas féltékenység ami most benned zajlik. És azzal meg teljesen magadat minősítenéd, hogy így írsz rá

"Most komolyan? Ez az a lány aki miatt nem kellek?" célozgatva ezzel a külsejére. Rögtön arra gondolna, hogy na pont ezért kéne jobban az a lány.

Ezt ne csináld, ne kezd el előtte így szurkálni azt a csajt, mert csak rád fog magában haragudni, hogy leszóltad.

2020. máj. 18. 16:21
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet mert az a lány nem egy felszínes p*csa aki megát minősítve néz le másokat egy facebook profilkép alapján.
2020. máj. 19. 08:48
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem irok ra. De majd ha talizunk szepen normalis nyugodt hangnembe megkerdezem, szerintem azzal nem minositem le magam
2020. máj. 19. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!