Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » SOS! Hogy rendezzem át a...

SOS! Hogy rendezzem át a szobám? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Budapesten laktam addig míg isibe nem kedtem járni, mert utána elköltöztünk.

Ahonnan elköltöztünk, most ott van a nagymamám, a nagynéném. Ez a ház 3 lakásos, kertes. A legtetején lakott a családom és egy gyerekszobám volt az öcsémmel.

Meg szeretném változtatni, mert 12 ves vagyok és nincs benne íróasztal (igaz, h mar nem lakom itt, de sűrűn vok itt, és van tanulnivalom amit jobb egy íróasztalnál elintzni). A szoba elég kicsi, kb. 10-15 négyzetméter. Rózsaszín, és tele van játkkal. Na most. Úgy kéne megváltoztatni, hogy a játékokat tárolni lehessen egy szekrényben az öcsmnek, kell egy ruhásszekrny nekem és az öcsémnek, mindkettőnknek kell ágy és az íróasztal. Ezeken kívül kell még filmespolc (TV nincs), lámpa a plafonra, radiátor, klíma. Mindez egy 10-15 négyzetméteres szobába.

Szerintetek hogyan tudnám berendezni, hogy kis mozgástér legyen benne és emellet legalább 15 bútor elférjen benne???

2015. dec. 13. 18:05
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!