Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy ezért nem ír vissza néha?
Ismerkedem egy lánnyal, látszólag többet szeretne, mint barátságot, sokszor megölel, megpuszil, néha megfogja a kezemet séta közben. Nemrégiben elkezdte, hogy ha írok neki valamit Facebookon, akkor sokszor nem válaszol rá, néha csak napokkal később. És mikor ezt szóvá tettem neki, mondta, és kiemelte, hogy barátságban elég ennyi beszélgetés is.
Szerintetek azért csinálhatja ezt, mert többet szeretne és így szeretné elérni? 19 évesek vagyunk mindketten.
Hát ez elég fura...Az mondjuk, hogy nem/későn válaszol rá, semmit nem jelent, lehet elfoglalt, attól még hogy koronavírus van.
"És mikor ezt szóvá tettem neki,"
Lehet, nem kellett volna, ha valóban elfoglalt valaki, ez csak plussz stresszt okoz neki.
Én a helyedben egy darabig hanyagolnám...várd meg, keres-e magától. Ha nem, akkor hagyd inkább, kivéve persze ha neked jó így barátokként.
Haat szerintem eleg neki a baratsag..😅
Lanykent mondom, neha tenyleg tudunk ugy csinalni, mintha tobbet szeretnenk. Pedig nem. Egyszeruen szeretunk olelgetni/puszilgatni.
Lehet h rajott h ugy gondolod, tobbet szeretne baratsagnal es most probal neked jelezni.
Legalabbis (sajnos) en ezt mar ateltem 😅.
"Lanykent mondom, neha tenyleg tudunk ugy csinalni, mintha tobbet szeretnenk. Pedig nem. Egyszeruen szeretunk olelgetni/puszilgatni."
Hát ezt elég bunkó dolognak tartom...
Más is szúrja + betett barátzónába "tarcsiba"
Sajnálom.
Uhh tiniként akár minden fiú barátom hihette, hogy többet akarok tőlük. Állandóan puszizkodtunk, ölelkeztünk.
"a barátságba elég ennyi beszélgetés is" ebből pont az jön le, mintha jelezne, hogy nem akar többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!