Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ruhát vegyek fel első randira, ami vonzó, de nem közönséges?
A 2. hozzászóló kérdéseire válaszolva:
165 cm magas vagyok, sportos. A fenekem inkább lapos, így azt inkább takarnám. Dekoltázs tekintetében hezitálok. 75D a méretem, és ezt szívesen kihangsúlyoznám, de ízléses módon.
A 75D közepes méret?! Akkor mi a nagy? 75D-re push up?
Vehetsz fel valami szépen formázó melltartót, de ekkora mellekkel én nem ajánlom a push upot, mert a kisebb kivágású ruhából is úgy duzzadnak elő tőle a felpolcolt "dinnyék", hogy minden lesz, csak visszafogott nem. Nem mintha apácának kéne öltözni egy randira, de szexbabának sem.
Amúgy mehet egy enyhén dekoltált felső, vagy nagyon szép, izgalmas, mégis visszafogott tud lenni a vállon, esetleg háton (de ott sem annyira, hogy kivan a fél hátad) kivágott felső is.
Legyen benne valami kifejezett nőiesség. A szabása (ráncolás, alakot finoman kiemelő megoldások, a már említett kivágások, bő ujj), a színe (élénk szín, vagy finom, nőies árnyalat, ami jól áll neked), mintája (virágos? Színátmenetes?), vagy más díszítése (pl. csipke).
A lényeg, hogy ne csak csinosnak érezd magad benne, de kényelmesen is. Illeszkedjen a stílusodhoz, ne érezd úgy, hogy túl extra neked, és ne akard folyton igazgatni. Nem annyira az a fontos, hogy nagyon különleges legyen a ruha, sokkal fontosabb, hogy ne feszengj benne.
Ha van olyan a szekrényedben, amit imádsz viselni, mert jól áll, szépnek érzed magad benne, és mások is meg szokták dicsérni, az jó lesz.
Ha a fenekedet kimondottan takarni akarod, válassz kicsit hosszabb felsőt (elég, ha csak a feneked felső harmadát takarja), vagy vegyél fel egy hosszabb kardigánt.
A nadrág szinte mindegy, nyilván ne legyen boyfriend, de egy szűkebb farmer is megteszi. Ha szoknyás vagy, arra nem tudok mit mondani, én nadrágos vagyok.
A cipőd legyen még valami csinosabb, nem sportcipő, de itt is fontos, hogy olyat válassz, amit tudsz viselni. A balerina már jó.
Ne fázz! :)
Ezek az összeállítások pl. szerintem mind megfelelnek egy parkban sétálós randira:
Na, az elsőnél belinkeltem az egész oldalt. Nem tudom már, melyik összeállítást akartam eredetileg, mert több is tetszik, de a 3, 8, 15. vagy az utolsó lehetett az. Sok köztük a rózsaszín, barack, púderszín, de valamiért mindenhol csak ezekkel a színekkel képzelik el a nőies, romantikus fazont, nem találtam másmilyet.
Lehetne sárga, halvány vagy élénk kék, türkiz, pasztell vagy ragyogó zöld, lila vagy piros is. De lehetőleg ne komor, semmilyen színeket vegyél fel, hanem valami feltűnőbbet.
Olyan ruhát vegyél fel amit alapjaton szoktál hordani hétköznap. Ha nagyon csicsan kioltozul
Akkor az nem te leszel és nem fogod tudni magadat adni.
Nem az számít milyen márkás ruha van rajtad,nem azon múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!